Bildirim
Tırnak batması yaşanyanlar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
üstte resimle yazı çıkmıyor sebeini anlamadım buraya yazayım ..
ayağımda tırnak batığı ve iltihabı şikayetiyle doktora gittim. Doktor direk 5 gün sonraya randevu verdi antibiyotik yazıp. Operasyon günü ise komple 10 dk sürmeyen bir operasyonla tedavi edildim normalde uyuşturuc iğnedne osnra beklenirmiş sonradan öğrendim ben direk o acıyla operasyon geçirdim.... her gün pansuman yapacaksın dendi.. 1 gün geçtikten sonra yaramı pansuman için açtığımda tüm tırnağım kesilmişti araştırdığım kadarıyla bunun çok basit yöntemleri varmış batan kısmı kesmek lazerle tedavi gibi..doktor hiç bu yöntemlerden bahsetmedi bile.. şuan biraz moralim bozuldu çünkü tamamen kesildiği için tırnak iyileşme süreci çok daha uzun olacak doktorun en azından genç adam belki başka bi tedavi siter diye sormasını beklerdimve yaramı açtığımda yoğun kandan dolayı merhemin sürülüp sürülmediğini bile anlamıyorum.. acaba pansumanı nasıl yapmam lazım hiç tırnak olmadığından ayağın alt kısmından sürekli kan çıkıyor..
fotoda bugün doktorun ilk operasyon sonrası pansumanından sonra açtığım görüntü hiç tırnak yok ve çok kan toplanıyor normalmi bu görüntü.. bilen tecrübe eden arkadşalar varsa çok memnun olurum ya da nereye bi sorabilirim normalmi bu görüntü diye..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X