Şimdi Ara

tirebolu torul yolu nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hızlı bir yol değil. Bölünmemiş ve virajlı bir yol. Dikkat etmenizi öneririm çünkü yamaçtan çok taş düşüyor yola. Bir tanesine çarpıp motor kulağını kırmıştım. Tavsiyem gündüz kullanın o yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptoo -- 23 Ekim 2016; 1:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptoo

Hocam hızlı bir yol değil. Bölünmemiş ve virajlı bir yol. Dikkat etmenizi öneririm çünkü yamaçtan çok taş düşüyor yola. Bir tanesine çarpıp motor kulağını kırmıştım. Tavsiyem gündüz kullanın o yolu.

Yavaş gidersem???

• Dikkat etmekte fayda var anlık bir dalgınlıkla taşı görememiştim maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müptoo

Dikkat etmekte fayda var anlık bir dalgınlıkla taşı görememiştim maalesef.

Kıyamam size

• Vay benim memleketim , Türkiyenin en fantastik , en doğa harikası , en heycanlı yollarındandır , muazzam bir bitki örtüsü var doğanın içindesiniz , dağın yamaçlarına yapılan evleri görünce aklınız almaz uzunca bir süre nasıl yapıldığını düşünürsünüz sisli dağlar sürekli virajlı ne virajlar hemde, uzunca tuneller vardır , dağlık vadinin içindeki büyük su birikintisi de manzaraya tad kadar iki adet baraj var , dikkatli ve yavaş seyir ediniz yolun tadını çıkarın yolun kenarındaki çeşmelerde durun ve havayı derince içinize çekin , fırından köy ekmeği almayı ihmal etmeyin su ile ekmeğin tadına varın , kazasız sürüşler.
  • Asfaltı kaliteli, bölünmemiş geniş yol ama viraj çok. Trabzonu dolanabilirsniz ama ikisi arasnda yine bu yol daha mantklıdır. Dikkatli olduktan sonra sorun olmaz. Gidişi çıkış dönüşü iniştir o yüzden dönüşte daha zevklidir. Yolcular pek sevmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece ise trabzon tercih edilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece çık yola.asfalt çok kaliteli 180 km sürat yap.farlarını bile açma.

• Virajli bir yol . Yavas gidecegim demissin o zaman sıkıntı olmaz hiç. Sadece yagmur yagarsa taş düşme olayi oluyor yavas isen o da sıkıntı olmaz.

• ben oralıyım fazla hız yapma , gece geçme , olduda geçtin biri atlar fln, durma bas geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnght

ben oralıyım fazla hız yapma , gece geçme , olduda geçtin biri atlar fln, durma bas geç

Biri neden atlasın ki hocam

• terörist aktiviteler ,olabilir hocam dikkatli olun, binde bir ihtimal sizi bulmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.