Şimdi Ara

Tıraş Makinası arıyorum [TAVSİYE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır jiletle tıraş olurum ve kirli sakal bırakmak istediğimde elbette bu jiletle olmuyor.
    bana önerebileceğiniz bir tırş makinası istiyorum,eğer mümkünse (çok kaliteli olabilir) ve ayrıca benim sakallarımı keser mi alacağım alet? Zira 3 yıldır jiletle traş olduğum için sakallarımda kalınlaşma olmuş olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moruk Ve Ötesi -- 11 Eylül 2011; 14:51:06 >

• Bari
  • Eğer jileti bırakıp makina yaparsan mutlu olmassın ya tam almaz yada sivilcde yapar vede acı çekersin. Ben braun cruzer 4 kullanıyorum makinada şekil verme ve düzeltme aparatları mevcut su geçirmezdir ayrıca tipide hoş.

• Arkadaşlar ben de lise öğrencisiyim. sakallarıma jilet vurmak istemiyorum. jiletle traş olurum olmasına da sinek kaydı traştan nefret ediyorum. gıcık müdür ve müdür yardımcılarından azar işitmeyeceğim sakal düzeyine göre kesim yapabileceğim bir makine var mıdır? mümkünse kuru olmasın. kuru çok fenaymış =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 11 Eylül 2011; 17:16:12 >
  • bende braun cruzer 3 kullanıyorum ama pek memnun değilim sıfır kesmede çok iyi ama kirli sakal konusunda pek iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

Arkadaşlar ben de lise öğrencisiyim. sakallarıma jilet vurmak istemiyorum. jiletle traş olurum olmasına da sinek kaydı traştan nefret ediyorum. gıcık müdür ve müdür yardımcılarından azar işitmeyeceğim sakal düzeyine göre kesim yapabileceğim bir makine var mıdır? mümkünse kuru olmasın. kuru çok fenaymış =)

benimde sadece sakal var denilecek kadar az bundan sipariş verdim çok ucuz incele istersen

http://www.hepsiburada.com/Liste/sinbo-ss-4023-tiras-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgdepass4023&categoryId=26012156&SKU=SGDEPASS4023-G

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Eğer jileti bırakıp makina yaparsan mutlu olmassın ya tam almaz yada sivilcde yapar vede acı çekersin. Ben braun cruzer 4 kullanıyorum makinada şekil verme ve düzeltme aparatları mevcut su geçirmezdir ayrıca tipide hoş.

Hea öyle öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeCuTioN66

quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

Arkadaşlar ben de lise öğrencisiyim. sakallarıma jilet vurmak istemiyorum. jiletle traş olurum olmasına da sinek kaydı traştan nefret ediyorum. gıcık müdür ve müdür yardımcılarından azar işitmeyeceğim sakal düzeyine göre kesim yapabileceğim bir makine var mıdır? mümkünse kuru olmasın. kuru çok fenaymış =)

benimde sadece sakal var denilecek kadar az bundan sipariş verdim çok ucuz incele istersen

http://www.hepsiburada.com/Liste/sinbo-ss-4023-tiras-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=sgdepass4023&categoryId=26012156&SKU=SGDEPASS4023-G

çok ucuz olması tercihim değildir. yani bilemiyorum ucuz olunca bu işin altında bi iş vardır diye düşünürüm hep. piyasa ne hale getirdi bizi be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.