Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.440
Cevap
235
Favori
437.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DivingDeep

verdiniz gazı gittim proglide aldım. traş gayet başarılı bence, hatta olduğum en iyi traş diyebilirim tahriş 0. yalnız proglide bıçak arkaya doğru yattığından ve biraz büyük olduğundan mıdır favorileri ve burnun hemen altındaki bıyıkları almak bana çok zor geldi. daha önce hiç 5 bıçak kullanmamıştım belki de ondandır. siz favorileri nasıl düzelttiniz?

arkadaki tek bıçağı farketmediniz mi? o tek bıçak favorileri 3 lülerden de 5 lilerden de güzel alır. hatta sakalım kirli sakal düzeyine uzadığında o tek bıçakla kabasını alıp sonra ön yüzle devam ediyorum. ancak ben proglide'ın iyi olduğuna falan inanmıyorum, ya da bana yaramadı yani. 2007 den beri fushion power ve mach3 kullanıyorum. ha fushion power ha proglide; hiç farkı yok. Hatta Fushion Power'dan daha kötü bence. Tahriş daha fazla. aynı traş bıçağının rengini değişip farklı isimler türetip piyasaya sürülüyor bence. pazarlama stratejisi işte. Gilette'in her türlüsünü ve Quatro'nun 4 bıçaklısını kullandım ama yıllardır traş olmak bana işkence gibi geliyor. çenemin altında 4 yöne doğru sakal çıkıyor. çözüm galiba yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarenler_81

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada DERBY SAMURAİ 3 bıçaklı alıp kullanıp deneyin sonra yazın dedim...Her şeyi yazdıınız...Ancak övdüğünüz Traş bıçağı ile BİR TIRAŞI KAÇ LİRAYA OLUYORSUNUZ ? ONU YAZMADINIZ.YAZAMADINIZ.....Hepinize iyi tıraşlar...YOK ÖYLE::::BURASI TÜRKİYE..Derby var çok şükür...

Bıktık artık şu topice derby yazıp durma Derby Samurai 3 dediğin beş para etmez bi bıçak para para diye sayıklamayı da bırak ne para meraklısı adammışsın birader paradan tiksindim sayende millet sayende aklına uyup dediğin bıçağı alsında suratları kan gölüne mi dönsün?patates tarlasına mı dönsün?İnsan dediğimiz canlılar birbirinin suratına bakarak diyalog kurar.Derbyzede yara,iz,göçük içinde bir suratla insanın kendine özgüveni bile azalır.Herzaman öncelikli olan candır,sağlıktır.Herşeyden kısılmaz.Aman genç arkadaşlar lafım öncelikle size yüzünüzü cildinizi heba etmeyin.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

quote:

Orijinalden alıntı: DivingDeep

verdiniz gazı gittim proglide aldım. traş gayet başarılı bence, hatta olduğum en iyi traş diyebilirim tahriş 0. yalnız proglide bıçak arkaya doğru yattığından ve biraz büyük olduğundan mıdır favorileri ve burnun hemen altındaki bıyıkları almak bana çok zor geldi. daha önce hiç 5 bıçak kullanmamıştım belki de ondandır. siz favorileri nasıl düzelttiniz?

arkadaki tek bıçağı farketmediniz mi? o tek bıçak favorileri 3 lülerden de 5 lilerden de güzel alır. hatta sakalım kirli sakal düzeyine uzadığında o tek bıçakla kabasını alıp sonra ön yüzle devam ediyorum. ancak ben proglide'ın iyi olduğuna falan inanmıyorum, ya da bana yaramadı yani. 2007 den beri fushion power ve mach3 kullanıyorum. ha fushion power ha proglide; hiç farkı yok. Hatta Fushion Power'dan daha kötü bence. Tahriş daha fazla. aynı traş bıçağının rengini değişip farklı isimler türetip piyasaya sürülüyor bence. pazarlama stratejisi işte. Gilette'in her türlüsünü ve Quatro'nun 4 bıçaklısını kullandım ama yıllardır traş olmak bana işkence gibi geliyor. çenemin altında 4 yöne doğru sakal çıkıyor. çözüm galiba yok.

ilginç görmemişim hatta kutuyu çöpten alıp baktım açıklama falan var mı diye birşey yoktu :)

• Migros'ta 4lü Fusion bıçak 26,90 TL..Ne kadar sıcaktır bilmiyorum ama görünce yazayım buraya dedim.

Benimde bu aralar almam lazım Fusion bıçaklarından.Almışken ProGlide olsun diyorum.Bakalım güzel bir fırsat denk gelecek mi.

Ekleme : Ayrıca Metro Market'te Fusion ProGlide Paket var.

Tıraş Bıçağı Fırsatları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 27 Nisan 2012; 6:01:21 >

• Proglide power yedek bıçak arıyorum ama yok marketlerde :) 4 lü bıçak kargo dahil 41 42 tl hepsi buradada... daha iyi bir fiyat bilen varmı aranızda ?
    2 paket 4lü bıçak kargo felan 80 tl tutuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Migros'ta 4lü Fusion bıçak 26,90 TL..Ne kadar sıcaktır bilmiyorum ama görünce yazayım buraya dedim.

Benimde bu aralar almam lazım Fusion bıçaklarından.Almışken ProGlide olsun diyorum.Bakalım güzel bir fırsat denk gelecek mi.

Ekleme : Ayrıca Metro Market'te Fusion ProGlide Paket var.

su an var mı kapmpanya devam ediyor mu acaba..?

• quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

26 Nisan - 13 Mayıs tarihli katalogdan hocam

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsen06

Proglide power yedek bıçak arıyorum ama yok marketlerde :) 4 lü bıçak kargo dahil 41 42 tl hepsi buradada... daha iyi bir fiyat bilen varmı aranızda ?

Hemen yukarınızdaki mesajımı okudunuz mu acaba ? Daha uygun arıyorsunuz galiba sizde benim gibi,makine var zaten diyerekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 27 Nisan 2012; 14:23:35 >

• üst kısımda tek bıçak var onu dene
  • quote:

quote:

quote:

Proglide power yedek bıçak arıyorum ama yok marketlerde :) 4 lü bıçak kargo dahil 41 42 tl hepsi buradada... daha iyi bir fiyat bilen varmı aranızda ?

Hemen yukarınızdaki mesajımı okudunuz mu acaba ? Daha uygun arıyorsunuz galiba sizde benim gibi,makine var zaten diyerekten.

Evet okudum ama o ser normal proglide bıçaklarıda ondan benimki power olan... biraz önce çağdaş markette normal proglide 4 lü bıçak fiyatı 50 tl idi...
    hepsi buradan 2 kutu 8 bıçak kargo felan 80 tl tutuyor proglide power bıçakları...

normal proglide 4 lü bıçak ise 33 lira hepsi buradada...

Biraz tuzlu gibi fiyatlar,ama değer...tahriş olayı tahride kaldı sayesinde :)

• quote:

Evet okudum ama o ser normal proglide bıçaklarıda ondan benimki power olan... biraz önce çağdaş markette normal proglide 4 lü bıçak fiyatı 50 tl idi...
    hepsi buradan 2 kutu 8 bıçak kargo felan 80 tl tutuyor proglide power bıçakları...

normal proglide 4 lü bıçak ise 33 lira hepsi buradada...

Biraz tuzlu gibi fiyatlar,ama değer...tahriş olayı tahride kaldı sayesinde :)

Metro Markette 4 proglide bıçak + Makine + Balsam + Deodorant 36 TL ..Her türlü daha mantıklı HB ye nazaran.
  • Migros markette traş jeli + 8 li mach 3 sensitive 28 tl. Sadece 8 liler 50 tl civarı diğer yerlerde. İyi değil mi sizce. Tabi makine olması lazım ki bende var.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=22689621&shopCode=35349040&shopCategoryId=32179

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Migros markette traş jeli + 8 li mach 3 sensitive 28 tl. Sadece 8 liler 50 tl civarı diğer yerlerde. İyi değil mi sizce. Tabi makine olması lazım ki bende var.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=22689621&shopCode=35349040&shopCategoryId=32179

MACH3 E VERDİĞİNİZ PARALAR YAZIK OLUR ARTIK...BENDE HALEN 3 TANE SIFIR MACH3 BIÇAĞI VAR AMA ARTIK İLLET ETTİM KESMİYOR,TIKANIYOR,YAKIYOR,ÇİZİYOR,KANATIYOR VS. VS. :)
    BIÇAK KALİTELERİNİ ÇOK DÜŞÜRDÜLER,FİYATLARDA O YÜZDEN BÖYLE UCUZ...ARTIK ŞAMPUANIN YANINA MACH3 MAKİNESİ YAPIŞTIRDILAR HEDİYE OLARAK :)
    BOŞA PARA VERMEYİN ARTIK MACH3 E...

• @ geoxid : Bence kaçırmayın derim ama mach3 ü araştırmıyorum hiç baştan söyliyim.Jeli zaten kafadan 5-6TL eder.

Bu arada Metro'daki Proglide setin aynısı Migros Sanal Market'te 45 TL imiş.

Bilen varsa söylerse sevinirim.Fusion'da Normalle Power bıçakları arasında fark var mı ?
  • Normalde Blue 3 6 lı alırım. Ama bu cazip geldi. Çok uzun süredir mach3 kullanmıyorum. Set lere bakıp power glide filan alayım ben de bari.
  • beyler, mach 3 ile mach 3 turbo bıçakları aynı makineye takılabiliyor mu? Kaç çeşit makine vardır?
  • Şöyle bir sıcak fırsat buldum nette. Kot pantolon ile jilet keskinlestirme. Deneyenler ise yarıyor demiş hep. Bıçak kuruyken kesme yönünün tersine doğru 10 kez kot pantolona surtuyorsunuz. İşlemi kayganlastirici bant bitince yapın. Yoksa kota yapisiyormus. Video asagida...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 27 Nisan 2012; 19:02:08 >

• quote:

quote:

quote:

yok hocam bu seti almayı düşünüyordum önceki kampanyayı kaçırdım bir günle bugün bi ziyaret edelim artık .. ;-)

Bişi sormak istiyorum kullananlara aşağıdaki setteki proglide ile proglide power ın makinesi aynı değil mi ? yani diyorum ki bunun bıçağı tükendiği zaman proglide power ın bıçağından takabiliriz değil mi ? olur gibi geliyor ama bi danışmak istedim sizlere..??

bu arada 36 lira gayet uygun bi fiyat.. 4 adet de traş bıçağı veriyor sadece o yeter be :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 28 Nisan 2012; 9:26:15 >

• Proglideların başlıkları birbirleriyle uyumlu harangi bir sıkıntı yaşamazsın...

Dün gece 2 kutu 4 lü proglide power bıçaklarını hepsiburada.com dan 36.76 adet 2 kutu 73.51 tl + Gillette Fusion ProGlide Tıraş Jeli 200Ml Nemlendirici 7.49 + kargo 7.81 = 88.81 tl ye 3 taksitle aldım...
    şuan kargoya veriyorlar p.tesi elimde olur...

Marketlerde felan çok pahalıya geliyor bıçaklar... markro markette sadece 2 tane proglide power bıçakları 22.50 tl idi...dün akyurt markette 4 lü normal proglide bıçaklar 50 tl idi... power olanı yoktu..
    hepsiburada indirime girmiş son 3 gün yazıyor aldım 2 kutu... bıçakların ömürleri çok uzun 3 aydan hesaplarsak bir bıçağı bu 8 bıçak bana 2 yıl yeter :)

taksit imkanı ve bu fiyata bulmuşken alın derim arkadaşlar ihtiyacı olan... marketten alınca taksit felan olmuyor...

Normal proglide ile power arasındaki fark videoda izlediğim kadarıyla kısa tüyleri bıçağa yönlendiren MİKROTARAK özelliği diyor,o sadece power olanda var...ve tabi titreşimli olması...

Mach3 den kurtulduğuma çok seviniyorum :)

Ürün video kısmından özellikler ve farklar anlatılıyor izleyin mutlaka...

• yanlış yazmışım sadece makro markette 25.50 tl bıçak 2lisi...
  • Kargoyada vermişler şimdi mesaj geldi :) adamlar baya hızlı gece saat 02.00 de vermiştim saat 15.51 14 saat sonra kargoda daha ne olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.