Şimdi Ara

Tır oyunu tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Suan için en güncel ve grafikleri kaliteli oyun Euro Truck Simulator 2. Ama ben yıllardır bu oyunları oynayan biri olarak. Hard Truck serisinden (sanırım aynı firmaya ait) de aynı zevki almıstım. Euro Truck Simulator, German Truck Simulator falan oynamaya gerek yok ETS2 varken ancak Amerikan tırları da sürmek istiyorsan Hard Truck serisine bakmalısın. Aynı zamanda pek adı duyulmamış Rig'n Roll var o da Amerika'da geçiyordu sanırım keyifli bir oyundur. Grafikleri hiç önemsemiyorum diyorsan King of The Road var. Bir de simulasyon degil de daha kolay ve hikayesi olan bir oyun oynamak istiyorum diyorsan Big Mutha Truckers ve Big Mutha Truckers 2 öneririm.
    İyi oyunlar.

Orijinalden alıntı: Egypt-Eye

Suan için en güncel ve grafikleri kaliteli oyun Euro Truck Simulator 2. Ama ben yıllardır bu oyunları oynayan biri olarak. Hard Truck serisinden (sanırım aynı firmaya ait) de aynı zevki almıstım. Euro Truck Simulator, German Truck Simulator falan oynamaya gerek yok ETS2 varken ancak Amerikan tırları da sürmek istiyorsan Hard Truck serisine bakmalısın. Aynı zamanda pek adı duyulmamış Rig'n Roll var o da Amerika'da geçiyordu sanırım keyifli bir oyundur. Grafikleri hiç önemsemiyorum diyorsan King of The Road var. Bir de simulasyon degil de daha kolay ve hikayesi olan bir oyun oynamak istiyorum diyorsan Big Mutha Truckers ve Big Mutha Truckers 2 öneririm.
    İyi oyunlar.

Benim için en önemlisi grafikler.ETS 2 ye başlıyorum :)

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering & Economics
  • Her türlü ets2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.