Şimdi Ara

Tipsiz Olmanın İyi Ve Kötü Yanları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 40 yıllık tipsizim iyi yanını görmedim ..
  • Gereksiz masrafın olmuyor. Paranı kendine harca. Yok hediyeymiş, yok bilmem şuymuş. Öyle arkadaşlarım var ki annesine babasına almadığı değerde ki hediyeleri kızlara alıyor. Noluyor 1 ay 2 ay sonra kız tekmeyi basıyor.

Bu arada tipte önemli ama bazı kızlar harbiden tip aramıyor, yokları oynamayacak kadar kötü değilsen çenen iyi laf yapsın, düzgün konuş yeterli

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşların aynaya bakarken sen bakmadan hatta aynanın görüş alanına bile girmeden geçip gitmeye çalışıyorsun.
    Arkadaşların şu kız bana mı baktı beni mi kesti diye birbirleri ile tartışırken senin öyle bir problemin olmuyor çünkü kızın sana bakması diye bir olanak yok .
    Espri yaparsın iyi niyetli olursan güzel kızlarla arkadaşlık kurabilirsin ama iş sevgili olayına gelince arkadaş olarak görüyorumdan öteye çok geçemezsin.

Hep düşünüyorsun ne olacak güzel bir şey olacak mı hayatımda diye. Yıllar geçtikçe alışıyorsun

Özellikle 2. maddeye katılıyorum kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşların aynaya bakarken sen bakmadan hatta aynanın görüş alanına bile girmeden geçip gitmeye çalışıyorsun.
    Arkadaşların şu kız bana mı baktı beni mi kesti diye birbirleri ile tartışırken senin öyle bir problemin olmuyor çünkü kızın sana bakması diye bir olanak yok .
    Espri yaparsın iyi niyetli olursan güzel kızlarla arkadaşlık kurabilirsin ama iş sevgili olayına gelince arkadaş olarak görüyorumdan öteye çok geçemezsin.

Hep düşünüyorsun ne olacak güzel bir şey olacak mı hayatımda diye. Yıllar geçtikçe alışıyorsun

+ yanyatmış sekiz
    Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.

• Bi konu vardı Dhnın en tipsizlerı dıye baya resım koymustu mıllet acaıp bı özguven ortamı olusmustu konuyu hatrlayan varmı lınkı bulcak
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.