Şimdi Ara

tipo elektronik göstergeye acil yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 98 model tipo sx aracım war gösterge bazen komple aydınlığı gidiyor bazende kapı ışıkları komple yanıyor elektronik teknikeriyim elektronik hakkında baya bi bilgim war eğer benim yapabileceğim bir şey ise nasıl yaparım bilenlerin yardımlarını bekliyorum

• yardım edecek yokmu arkadaşlar varsa sitede bi bölüm bununla ilgili link verirseniz sevinirim
  • Buyrun Size Link

Elektronik Sorunlar İçin Tıklayın

quote:

Orjinalden alıntı: karaca1903

arkadaşlar 98 model tipo sx aracım war gösterge bazen komple aydınlığı gidiyor bazende kapı ışıkları komple yanıyor elektronik teknikeriyim elektronik hakkında baya bi bilgim war eğer benim yapabileceğim bir şey ise nasıl yaparım bilenlerin yardımlarını bekliyorum
  • merhaba hocam ,
    bende de tempra vardi ,
    istanbulda isen dragos tren istasyonunun yakinlarinda bir elektronikci var ,
    onlar yapiyorlar. hatta tum turkiyedeki tofas servisleri bunlara gonderiyor tamir icin. faturalari gostermisti bana.
    yalniz servisler 1000 ytl talep ediyor , bu arkadas 100 200 ytl gibi rakamlara komple gosterge panelini degistiriyor. :))

quote:

Orjinalden alıntı: karaca1903

arkadaşlar 98 model tipo sx aracım war gösterge bazen komple aydınlığı gidiyor bazende kapı ışıkları komple yanıyor elektronik teknikeriyim elektronik hakkında baya bi bilgim war eğer benim yapabileceğim bir şey ise nasıl yaparım bilenlerin yardımlarını bekliyorum
  • bir arkadaş tipo marka arabasının ön camını değiştirdi onlarda iyi takamadığı için su aldı vede sigorta tablosu arıza yaptı göstergeleri filan etkilemişti sonra sattı , o arkadaş wd 40 diye bi temizleyici sprey ile temizletmişti oksitlenen yerleri bi süre idare etmişti diye hatırlıyorum
  • mrb hocam... bende de tipo 1.6 slx mpı war benımde aynı sorunum wardı ben yaptırdım. eskişehirde bi elektronikçiye yaptırdım benden 85 ytl aldı.ama senın elektronık bılgın warsa sana tarif edebilirim...
    ekranın oldugu paneli sök elektronık olan kısmın tüm legimlerını tazele we dewreleri ölç aletle dewrelerın çalışmayanını degiştir leyımlerı tazeledıkten sonra alt tarafından legimlerın bırbırıne deymemesine önem göster % 100 olacaktır çünkü eleman aynısını yaptı we ben aynen baktım sonra başka bırının kını yaptım ldu we hiç elektrik elektronık bılgım olmamasına ragmen....
  • benimde 1,6sx im var benim sorunum şu hız göstergesi bazen çalışmıyor hep sıfırda duruyor bazende gösterip kaç yapıyosan yazıyo birde far ları açınca gösterge üzerindeki ışık kısılıyo ve okunmaz hale geiyo sizce nasıl halledebilirim birde mali külfiyeti nedir... tesekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denemek lazım keşke elim yatkın olsa bu işe :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.