Şimdi Ara

tipo 2.0 16v yardımcı olacak varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tipo 2.0 16v yokuşlarda durduğum zaman tekrar kalkerken ilk 2-3 metre gaz yemiyor düz yoldada yapıyor ilk kalkış esnasında ivlemesi çok geç dolayısıyla araba geç ve zor kalkıyo ama 2-3 metreden sonra turbo misali biden açılıyo bu sorunuma çare bulamadım servise makineye bağlattım ama arıza çıkmadı yardımlarınızı bekliyorum saygılar

• Bogaz kelebegi diyorlar bunun gibi sorunlar oldugunda. Sanırım temizletmeniz ya da degistirmeniz gerekiyor. Benim aracımda da var ilk kalkısta boyle bir durum aracta titreme oluyor flan. bi ara baktıracagım.
  • bence regülatörden yapıyordur ona baktırın birde gaz filtresine
  • senin araba da mpi motorlu olması lazım bildiğim kadarıyla...
    muhtemelen arabana gaz yerine biraz hava basılmış olabilir,,,
    aynı sorunu bende soğuk havalarda yaşıyorum,, bende de tipo var 1.6mpi motorlu. lpg li ise bu tür sorunlarla karşılaşman gayet doğal derim, gaz sıkışma yapabilir, hava filtresinin olduğu kutuya bi kapak attır, sıkışan gaz ordan çıksın
  • bayır yukarı demişsin,, unutmadan şunu söyleyim. araba gaz yer ama yerinden oynamakta gecikirse debriyaj sıyırmaya başlamıştır, zaten titreme de yaparsa bilki bu debriyaj balatasından kaynaklanır...
  • BU KONUDA BAŞIMUIZDAN GEÇEN BİŞEYİ ANLATAYIM BİZİM ALDIGIMIZ TÜPLÜ ARABALARDA KIŞ AYLARINDA SIKÇA YAŞADIGIMIZ SORRUN TANK TAKİ GAZ CİG TUTUYOR O YÜZDEN EGER TİTREMME MİSALİ BİŞİ VAR SA DEBRİYAJDANDA KAYNAKLANABİLİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.