Şimdi Ara

Tipim Nasıl SSli (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
4
Favori
6.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçını kestirdiğin ilk fotoda iş var yalnız sivilceler + kaşının ortasını alman lazım kilo biraz fazla bu 3 ünü halledersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AangS

Saçını kestirdiğin ilk fotoda iş var yalnız sivilceler + kaşının ortasını alman lazım kilo biraz fazla bu 3 ünü halledersen

Teşekkürler hocam fakat kızlar dahil olmak üzere gaylerde hallenirse o zaman ne yapıyım jilet mi çakayım

• sivilcelerin olmazsa verirdim diyen kızlar mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

sivilcelerin olmazsa verirdim diyen kızlar mı var

Evet hocam

Ki hepside okulun ve sınıfın en güzel ve zekilerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

off fotoğrafları görünce içime bi sıkıntı girdi yaw o sivilceler niye okadar çok bende 2 tane çıktı diye hemen ilaç alıyorum

Hangi ilaç ?
  • seni sadece blokluyorum dikkat çekmeye çalışan ergen
  • Donanım Haberde nedense son günlerde bir ergen akımı var, İnci sözlükteki ortamın eskisi gibi olmaması veya üye alımının nadir yapması gibi durumlara veriyorum. Bu tür konuların Forum Donanımda olmaması gerek ama maalesef son günlerde çok fazla açılmaya başladı. Fark ettiğim diğer bir hususta nedense (!) bunu yapanların hep yeni üye olmuş, aslında donanımın "D" harfinden anlamayan insanlar (çocuklar). Bende Donanım Habere erken yaşta üye oldum ama bu tür konularla hiç işim olmadı hep pc sistemine olan merakımı gidermek için açtım. 2 seneye yaklaşan üyeliğimde neredeyse hiç mesaj yok çünkü bilmediğim konularda saçmalamak istemedim. Ama şu son günlerde özellikle tipim nasıl gibisinden konular çok sinirimi bozuyor. Oğlum niye açıyorsunuz lan böyle konular? Egolarınızı mı tatmin ediyorsunuz? Bence yönetim konu dışında bu tür konulara izin vermemeli. Her neyse nacizhane görüşlerim.

Konuyu açan arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim: evlat olsan sevilmezsin. İleride bu konuyu açtığın ve bu resimlerin burada olduğu için pişman olacaksın. Kendine küfürler edeceksin. 14 Yaşındaymışsın okumana bak karı kız tip meseleleri önüne geçmesin. Okuyana kız çok, okumazsan alırsın köyünden bir kezbanı. -Arsan varsa bilemem- her neyse

• Ciddi söylüyorum halime şükrettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AF.R

Donanım Haberde nedense son günlerde bir ergen akımı var, İnci sözlükteki ortamın eskisi gibi olmaması veya üye alımının nadir yapması gibi durumlara veriyorum. Bu tür konuların Forum Donanımda olmaması gerek ama maalesef son günlerde çok fazla açılmaya başladı. Fark ettiğim diğer bir hususta nedense (!) bunu yapanların hep yeni üye olmuş, aslında donanımın "D" harfinden anlamayan insanlar (çocuklar). Bende Donanım Habere erken yaşta üye oldum ama bu tür konularla hiç işim olmadı hep pc sistemine olan merakımı gidermek için açtım. 2 seneye yaklaşan üyeliğimde neredeyse hiç mesaj yok çünkü bilmediğim konularda saçmalamak istemedim. Ama şu son günlerde özellikle tipim nasıl gibisinden konular çok sinirimi bozuyor. Oğlum niye açıyorsunuz lan böyle konular? Egolarınızı mı tatmin ediyorsunuz? Bence yönetim konu dışında bu tür konulara izin vermemeli. Her neyse nacizhane görüşlerim.

Konuyu açan arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim: evlat olsan sevilmezsin. İleride bu konuyu açtığın ve bu resimlerin burada olduğu için pişman olacaksın. Kendine küfürler edeceksin. 14 Yaşındaymışsın okumana bak karı kız tip meseleleri önüne geçmesin. Okuyana kız çok, okumazsan alırsın köyünden bir kezbanı. -Arsan varsa bilemem- her neyse

Hocam nedir bu sinir ?

Atarın bana mı anlamadım ki, forumda yaşı düşük olup adam akıllı konu açanlardan birisi de benim.
    Tipim Nasıl SS'li konuları efsanedir ayrıca bunlar sıradan tipik DH konuları yeni açılan konularç ok çok daha saçma
    ve konuyu açalı neredeyse 1 hafta oluyor, 2009'dan beri Forumdayım bana yeni üye olmuş diyorsun.

Ayrıca köyde de yaşamıyorum ve seçici birisiyimdir, kızlarda pek umrumda değil hocam, iş, eğitim şu an çok çok
    daha önemli.

İyi forumlar.

• allah yardım etsin
  • 750 madde bile az gelir
  • Şu yorumlara bak adamı rencide etmeye çalışıyorlar. İnşallah hor görülecek duruma düşersiniz.
  • öyle çirkin bir yanın yok ne durumda olanlar suratları yanmış yüz nakli bekleyen
  • kilo versen, sivilcelerden kurtulsan, kaşların şu ortamı kısmını halletsen seni kimse tanımaz göz, burun, saç iyi digerlerini düzeltsen ortalamanın üstüne cıkarsın tahminimce
  • Olgunluğundan ötürü seni takdir ettim kardeşim. Sivilcedir, kıldır tüydür hepsi gelir geçer. Sen okumaya, kendini geliştirmeye bak.
  • http://vocaroo.com/i/s0l81djKc5JY

Edit: İyi geceler gençler ben yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 5 Ekim 2013; 5:12:59 >
  •  Tipim Nasıl SSli
  • Camii minaresinden bungee jumping yapmasaydın keşke :S
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.