Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Kasım 2024; 16:42:34 >

• tipin iyi
  • fena değilsin bence
  • tipin normal dostum sakın kendini bu sebepten üzme daha gençsin büyüdükçe tipinin oturduğunu farkedeceksin. buradan gelecek olumsuz yorumlara itibar etme çoğu geyik derdinde
  • Üstündeki şeyi at.Tamamdır.Tipte sorun yok.Ne tipler hayatta varlığını sürdürüyor hocam ki gel gelelim seninki dediğim gibi gayet normal
  • baca olsan duman tütmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet normal bir tip üzülme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipin iyi özgüven için ünvdeysen bol bol klüp faaliyetlerine katıl odun değilsen sosyalleşirsin

• Gayet iyi
  • Saclari turuncuya boya

• Iyi bence

• Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ben gerçekten böyle yorumlarla karşılaşacağımı sanmıyordum.

Güldürdün dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemsizadam -- 28 Kasım 2013; 22:22:54 >
  • Normal bir tip, herhangi bir sorun yok. Kıyafet seçimi de güzel
  • -6 ay bi salona git düzenli çalış hacim kazan . Omuzlar çok kötü , kollarda öyle .
    -Saç stilini değiştir . Yanları kısalt üsleri öne kaldırabilirsin . Hafiften kirli sakalda güzel durur .
    -Kendine güven . Bu fotoğrafta bakışların bile afedersin '' ezik '' duruyo özgüven sorunun var .
    -Bakımlı biri gibi duruyosun ama yinede tırnak , saç , sakal , PARFÜMM vs bakımlarını yap .

edit : Yanlış anlama ama bu saydıklarımın içinde en önemli 2 şey var spor ve özgüven zaten vücudun gelişince özgüveninde otomatikman yerine oturur . Pm atarsan dahada yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaijini

-6 ay bi salona git düzenli çalış hacim kazan . Omuzlar çok kötü , kollarda öyle .
    -Saç stilini değiştir . Yanları kısalt üsleri öne kaldırabilirsin . Hafiften kirli sakalda güzel durur .
    -Kendine güven . Bu fotoğrafta bakışların bile afedersin '' ezik '' duruyo özgüven sorunun var .
    -Bakımlı biri gibi duruyosun ama yinede tırnak , saç , sakal , PARFÜMM vs bakımlarını yap .

edit : Yanlış anlama ama bu saydıklarımın içinde en önemli 2 şey var spor ve özgüven zaten vücudun gelişince özgüveninde otomatikman yerine oturur . Pm atarsan dahada yardımcı olurum

Öncelikle tavsiyeler için çok sağolasın hocam.Bu spor salonu işini düşünüyorum fakat vakit bulamıyorum yazın 3 Ay gitmeyi düşünüyorum sadece omuz genişletme için bile diyebiliriz.Saç stili konusunda haklısın ama herkes aynı stili yaptığı için de biraz tereddütde kalıyorum ama yinede saçlarımdan memnun değilim.Güven konusunda da aynı şekilde haklısın bakışların değişmesi şart tabii ki özgüven her şeyi etkiliyor.

• Gerçekçi olmak gerekirse yakışıklı veya tipsiz diyebileceğimiz bi durum yok reis. Tam kararsın yani.
  • normal
  • Sana tipsiz diyenler kískanmıs olmalı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.