Şimdi Ara

Tipim nasıl SS li ARKADAŞIM ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MesajAtanPizzacı yaklaşık 45 dakika önce tipim nasıl ss li yanıma kız shoplarmısınız gibi bir konu açtı girip baktım yakından tanıdığım bir ARKADAŞIM çıktı
    Konuya bir iki mesaj attım MesajAtanPizzacı arkadaşım oolduğumu tanıdığımı sezip http://forum.donanimhaber.com/m_101913922/f_//tm.htm#101914249 konuyu sildi

Yaklaşık yarım saatir özel mesajla konuşuyoruz hep yarım yamalak cevap verip geçiştirmeye çalıştı elde edilir güveneceğim bir delil bana sunmadı tanıdığın kişi başkası dedi ve geçiştirdi.
    Sizden istediğim adminler şu adamı banlayın nereye ne yapacağımı bilmediğim için buraya konu açtım yardım edin

• Yav he he

Milenyum gözü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollencek konu trollenmicek konu var kardeşim
    Bu arada yazayım belki anlamayanlar olabilir MesajAtanPizzacı konuyu açan arkadaşın nicki
    Resmi nerden bulduğunu bilmiyorum tahminimce internetten buldu
  • kardeşim benzettin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminlere teşekkür ederim vampir dişli 2 kullanıcıyı banladılar gittikçe forum bunlarla doldu neyse Mesaj atan pizacı arkadaşımla şu an görüşmüyorum yarın sabah ilk olarak bu durumu ileteceğim sonucunda dava açılabilir sende birdaha böyle şeyler yapmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Adminlere teşekkür ederim vampir dişli 2 kullanıcıyı banladılar gittikçe forum bunlarla doldu neyse Mesaj atan pizacı arkadaşımla şu an görüşmüyorum yarın sabah ilk olarak bu durumu ileteceğim sonucunda dava açılabilir sende birdaha böyle şeyler yapmazsın

Kardeş , arkadasin oraya buraya foto atatsa millette bulur ; istedigi yerde paylasir. Arkadasin ergenlik donemindeyse olur bole seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkalıVısne

quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Adminlere teşekkür ederim vampir dişli 2 kullanıcıyı banladılar gittikçe forum bunlarla doldu neyse Mesaj atan pizacı arkadaşımla şu an görüşmüyorum yarın sabah ilk olarak bu durumu ileteceğim sonucunda dava açılabilir sende birdaha böyle şeyler yapmazsın

Kardeş , arkadasin oraya buraya foto atatsa millette bulur ; istedigi yerde paylasir. Arkadasin ergenlik donemindeyse olur bole seyler

Arkadaşım çeşmede kaza geçirdi gazetelere çıktı suç sence onun mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler tipim nasıl [SS'Lİ]
    11 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Tipim nasıl tabiki de SS li
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.