Şimdi Ara

Tipim nasil ss li (ana konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes’i var güzel Kızlara duyurulur :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk erkeklerinde özellikle ergenlerde neden aşağılık kompleks duyguları taban yapar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başpiskopos

Mercedes’i var güzel Kızlara duyurulur :D
    La yapma sevgilim var görmessin bide onla ugras sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

6/10 dostum.
    Sagol yorumun icin dostum

• Tipi bilmem de boş adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Draperr

Yakışıklısın, paranda var galiba güzel mekanlara takılıyorsun mercedes falan. Hangi bölüm okuyorsun ?
    Hocam babam iste veriyordu ama suan kesti parayi 18 oldugm icin ingiltere de okicagm ocak da basliyor dersler ama 2 bölüm uzerine sonra eylül de daha karar vermedim ya International Business and management (Uluslararasi ticaret ve isletmeye cikiyor ) yada hukuk okicagm gidicegm universite de University of Birmingham yani birmingham universitesi allahin izniyle baba parasiyla okumuyorum bu arada avrupa vatandasi oldugm icin devlet veriyor uni nin parasini bide aylik giderlerimi bide cok sey olursam artik part time bi yerde calisirim anadilim gibi almanca ve türkce konusuyorum ingilizce de cok akici c1 seviyesine cok yakin ondan dolayi o Uluslararasi isletme ve ticarete daha yakinil babamda o isin icinde sizede tavsiye ederim tr de ki iyi bi ünide yada yurtidisinda(:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Türk erkeklerinde özellikle ergenlerde neden aşağılık kompleks duyguları taban yapar ?
    Hocam vallah bilmiyorum neden var ki ?

• Hocam alınma ama birazcık keko gibi giyiniyorsun o nedenle pek güzel bir izlenim yaratacağını düşünmüyorum ilk bakışta. Onun dışında tipin iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

Hocam alınma ama birazcık keko gibi giyiniyorsun o nedenle pek güzel bir izlenim yaratacağını düşünmüyorum ilk bakışta. Onun dışında tipin iyi.
    Hocam anladim normalde giyimime önem verirdim de o son resimde öyle olmus haklisiniz haha

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Şundan dolayı;

En büyük unsur kişinin çevresinden etkilenmek, bununla birlikte kendi kendine fikir üretememek, özenmek, dışlanma korkuları gibi benzer düşüncelere kapılmanın sonucunda ortama ayak uydurmaya çabaları :) Mesela ben İstanbul'un çok lanet bir semt'inde büyüdüm. 10-11 yaşları arasında hemcinslerim penislerini birbirine gösterip -kimin ki daha büyük- diye yarışırlardı, ve büyük penise sahip olan erkek bununla övünürdü. Düşünün bu çocuğun ilerde nasıl bir kafaya sahip olduğunu. Ne bilim mesela erkek çocukları olsun, yani kızlarda elbet yapıyordur, ama onların sanırım biraz daha az bu konuda erkekler boş yere gururlanıyor; kısacası birlikte olduğu kızları erkek ortamında övünerek anlatmaları :) Bence bu çok aşağılık bir konu. Yani takıldığın insana saygın yok anladım da, kendisinede mi saygısı olmaz. Şahsen benim seks işcilerine bile saygım sonsuzdur. Ve inan hayatıma çok insan girip çıktı, gençken çok hızlı yaşadım ve kalkıpta bir kere olsun erkek arkadaşlarıma "olm ya şöyle oldu, bak bunu yaptı" gibi şeyler anlatarak kendim ile övünmedim. Hiçbir zaman erkek arkadaşlarıma özenmedim. Çünkü bir çoğu zaten gerizekalıydı, kendisine yetmeyen, birbirinin kopyası olan insanlardan oluşuyordu. Ben daha çok kadınlarla arkadaşlık ettim. Gerçekten arada uçurum var :) Düşün yani 10-11 yaşlarında penislerini açıp öyle muhabbetler ile başlıyor, ve hayatının sonuna kadar bu kişi aynı şeyleri tekrar edip, aynı şekilde kendisi ile gurur duyuyor. Gerçekten amazing bir kafa yaşıyorlar. Bu arada ben penisimi açmadığım için "ne oldu lan küçük mü" diye alay eden gerizekalı aşağılık kompleksini o yaşlarda yaşayan arkadaşlarımıda kınıyorum. Herşey büyüklük ya da görüntüde bitmiyor. Elbet görüntüde ilgimizi çekecek, ama insan gerçekten bir yaştan sonra bunu ikinci plana atıyor. Sana kızmıyorumda yaptıkların için, çünkü genç ve daha toysun. Ama bu gidişhat iyi şeyleri göstermiyor. Ne bilim tamamen görüntüden ibaret gibisin :) Ben de bir zamanlar öyleydim. Saçlarımı sıra dışı keser ve boyardım. İlgi çekerdim. Ama bunu sırf görüntü olsun kızlarla takılıyım diye değil, aksine sosyal görünmemek için bir nevi tepki de gösterme amaçlı yapıyordum. Leş gibi giyinirdim. Yine de o zamanlarda iyi arkadaşlıklar edindim. En azından ciddi şeyler paylaşabiliyordum. Gidip bir araya toplanıp "olm şu kızla çıktım şunu şunu yaptık" gibi boş muhabbetleri sürekli çevirmiyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 22 Ekim 2018; 23:36:18 >

• Ayrıca kimsenin seni beğenmesini düşünme. Sen başta ruhsal olarak kendini sevebiliyorsan sorunun büyük kısmını aşmışsın demektir. Bununla birlikte bakımlı olmak ya da olmamak, ikiside aynı şey, tercih meselesidir, yani biri diğerinden ne iyidir, ne de kötüdür. Burada insanlar senin kıyafetine ve saçına laf etse ne değişecek ? Sen bunları kendi ruh sağlığın için yap, bir başkaları için yaparsan kendi hayatını değil, başkalarının hayatını yaşamış olursun Bir nebze insan özgür hissetmeli, bağlılık insanı garip kafalara sokar. Bu arada iyi iyi giderin var
  • oyna kardesim tavsiye ederim gowu

• quote:

Ayrıca kimsenin seni beğenmesini düşünme. Sen başta ruhsal olarak kendini sevebiliyorsan sorunun büyük kısmını aşmışsın demektir. Bununla birlikte bakımlı olmak ya da olmamak, ikiside aynı şey, tercih meselesidir, yani biri diğerinden ne iyidir, ne de kötüdür. Burada insanlar senin kıyafetine ve saçına laf etse ne değişecek ? Sen bunları kendi ruh sağlığın için yap, bir başkaları için yaparsan kendi hayatını değil, başkalarının hayatını yaşamış olursun Bir nebze insan özgür hissetmeli, bağlılık insanı garip kafalara sokar. Bu arada iyi iyi giderin var
    O sizin gideriniz hocam biliyorum iste eglenmek istiyorum bu arada sizin gibi insanlarla tanismakdansa Onur duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mesko34

oyna kardesim tavsiye ederim gowu
    Ögrenci adamiz hocam baba parayi kesti mallesef Insallah ilerde alicagm biraz para biriktirip (:

• Ortada duran benim 20 yaşlarımda ki hallerim :) Türk toplumuna göre daha sıradışı saç modelim vardı. Önüne gelen bana "top" diyordu. Ve kendilerince alay ediyorlardı. Ama daha komik olanı ne biliyor musun ? Onların hepsi aynı model :D Tipim nasil ss li (ana konu)
  • mahallemde olsaydın verirdim makınayı takıl diye

• quote:

Ortada duran benim 20 yaşlarımda ki hallerim :) Türk toplumuna göre daha sıradışı saç modelim vardı. Önüne gelen bana "top" diyordu. Ve kendilerince alay ediyorlardı. Ama daha komik olanı ne biliyor musun ? Onların hepsi aynı model :D
    Ben sacimi sariya boyattigm da oldu zamaninda bazilari iste top musun falan dedi dedim he topum yaptim hic de pisman degilim bidaha olsa bida yaparim tabi yerse

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.