Şimdi Ara

tipim nasıl ss' li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Orijinalden alıntı: gurci

quote:

Sana teklif eden kızın tipini merak ettim şimdi

birisi hariç iki kişi ortalama üzeriydi.

Buluşmaya kese kağıdıylamı gittin

ben hiç bir yere gitmedim hep onlar geldi yanıma ya da çalıştığım yere.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana teklif eden kızın tipini merak ettim şimdi

birisi hariç iki kişi ortalama üzeriydi.

Buluşmaya kese kağıdıylamı gittin

ben hiç bir yere gitmedim hep onlar geldi yanıma ya da çalıştığım yere.

gerçekten tiplerini merak ettim şimdi

• Kendini beğenmiş bir egoist bu.
    Yakışıklıyım düşüncesini -kendisinin- forumda tescil ettirmek için koymuş fotoğraflarını.
    Dikkat ederseniz fotoğraflar aynı gün çekilmiş hep(üstündekilerden anlaşılabilir).
    Buda asosyal anlamına geliyor yani 40 yılda bir fotoğraf çektiriyor, asosyal insanlar genelde yakışıklı olduklarını duymak isterler, gel görki kendisine güveni tam olan bir adam asla tipini kimseye sormaz ve çok az aynaya bakar.
    Ne kadar itiraz etsende içine kazınmış bunlar.
    Birde kızlar gelip teklif etti demiş, kesin kız şu otobüs şuradan geçiyor mu diye sormuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerekli U -- 17 Haziran 2012; 2:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue DOGO

Kendini beğenmiş bir egoist bu.
    Yakışıklıyım düşüncesini -kendisinin- forumda tescil ettirmek için koymuş fotoğraflarını.
    Dikkat ederseniz fotoğraflar aynı gün çekilmiş hep(üstündekilerden anlaşılabilir).
    Buda asosyal anlamına geliyor yani 40 yılda bir fotoğraf çektiriyor, asosyal insanlar genelde yakışıklı olduklarını duymak isterler, gel görki kendisine güveni tam olan bir adam asla tipini kimseye sormaz ve çok az aynaya bakar.
    Birde kızlar gelip teklif etti demiş, kesin kız şu otobüs şuradan geçiyor mu diye sormuştur.

vhuuuu adam sert gelmiş beyler!

artisss

• Sana teklif eden kızlar nasıl yaratıklardı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue DOGO

Kendini beğenmiş bir egoist bu.

Guzel tespit panpa.... Ama burasi sonucta konu disi yaw... bu kadar ciddi olmaya gerek yok....Burda cok kisi de senle ayni fikirde merak etme....

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

tipim nasıl ss' li

Topun bu inşaata kaçsa çok sakat şeyler olur

Puahuahuahuha buna güldüm :D :D head

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw taktınız kızlara heaa ikisi hakikaten çok güzeldi, diğeride yoklukta idare ederdi ama sadece birisiyle ilişki yaşadım. 1 seneyi aşkın metro turizm yazanesinde çalıştım oranın sayesinde bir sürü kızla muhabbet kurup arkadaşlık ettik.
  • Aranan kezban bulundu bilader...numarasini gonderiyom pm'den bi yamuk yapma ama...
  • Duruş : √ Bakış : √ Karizma: √ Şekil : √ Kalite : √ Estetik : √ Zarafet : √ Letafet : √ Uyum : √

Yakışıklılık oranı:%97
    Sempatik oranı:%98
    Cix oranı:%99
    Toplam sonuç:%100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar mı teklif etti ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.