Şimdi Ara

Tipim nasıl [SS li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam tipsiz olsan direk söylerdim ama tipin gayet normal, biraz vücut yapsan tam okulda kızların peşinden koştuğu tipe dönüşürsün. kuruntu yapıyorsun eğer çirkin olduğunu düşünüyorsan. son fotoda değişik çıkmışsın, ön kamerayla çekildin galiba ön kamera herkesin düşmanıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 27 Temmuz 2019; 16:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilosopo kullanıcısına yanıt
    şanslısın, boyun uzun. spora yazıl, biraz bakımlı ol halledersin. tipin gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 27 Temmuz 2019; 12:9:30 >
  • iyisin. bakma buradaki kötü yorumlara. zamanla daha da oturur yüz yapın.
  • Yani kadınlar kendileri konusunda ne kadar detaycıysa erkekler konusunda bir o kadar yüzeyseldir yani genel itibariyle temiz ve bakımlı dursan yeter yok çeneymiş yok yüzün şişmanmış bunlara bence gerek yok ama sivilcelerden kurtulman lazım ve sakal bırakmanı tavsiye ederim hem sakal lekeleri kapatır hemde bizim kültürümüzde kızlar sakalı seviyor ama olay özgüvende bitiyor son olarak sohbet açmaktan muhabbet kurmaktan kaçma sınıfta varlığı hissettir yeter bir kadının sizi çekici bulması bunlar yeter tabi paran varsa bunların hiçbirine ihtiyacın yok

• Taş gibi çocuksun maşallah :) Sivilcelerden kurtulman lazım. Saçları güzelce kestir bir değişiklik yap. Sakalların daha fazla uzamıyorsa sinek kaydı daha güzel gider sana. Kız konusunda öneri veremem ben bakirim :)

• Sivilceleri çek de bakalım tipine.

• Sakallar felan yüz oturdum 3 5 seneye daha iyi olucak tip.

3 sene sonra dersin forumda dediler diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Objektif yorum istediğini ve mental mastürbasyon istemediğini varsayarak, objektif olarak puan vermeye çalışacağım. Öncelikle yan profilin çok kötü.

-recessed chin
    -recessed jaw+jawline
    -uzun yüz(long midface)
    -asimetrik yüz
    -akne
    -yorgun gözler

sana puanım 3/10 kanka. Ameliyat ile 6/10'a yükselebilirsin.
  • bakımlı ol spor yap 8.5/10 olursun genetiğin iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Objektif yorum istediğini ve mental mastürbasyon istemediğini varsayarak, objektif olarak puan vermeye çalışacağım. Öncelikle yan profilin çok kötü.

-recessed chin
    -recessed jaw+jawline
    -uzun yüz(long midface)
    -asimetrik yüz
    -akne
    -yorgun gözler

arkadaşı dinleme bence. model olmayacaksan böyle saçma şeylere dikkat etmene gerek yok. bunları diyen arkadaş kompleksli biri galiba, çünkü kimse bunlara bakmaz, her insanın yüzü asimetriktir zaten. akne dediğin şey doğuştan gelen ve sonsuza kadar senle kalacak bir şey değil, geçirmenin yolları var. yorgun gözler ne demek yahu? çirkin mi olunuyor böyle.

yapmayın, insanlar sandığınızdan hassas olabilir, sırf eleştirmek için kusur bulmayın millette.

• Ben gerçekçi yaklaşıyorum. Neredeyse kadınların hepsi güçlü çeneye, jawline'a sahip olan erkekleri seçiyor. Çene dudak hizasıyla aynı değilse çirkinsin demektir. Profil fotoğrafımdaki adama bak. Bu adama kim aşık olur sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equallyworthless -- 27 Temmuz 2019; 15:19:54 >
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    şimdi tanıdım seni, tipsizim diye konu açmıştın. bak kardeşim, hiçbir kız dudak hizasına, jawline denen şey her neyse ona, çenesi güçlü mü değil mi bakmaz. eğer bunlara sahip olmayan herkes sap kalacak olsa ohooo. cidden kompleksin var bence. söz konusu arkadaş yolda görebileceğin normal bir tip. "bu adama kim aşık olur sence?" deyip biraz sert davranmıyor musun? gerçekçi olmakla kabalık arasında ince bir çizgi var ve bence sen aşıyorsun onu. güçlü çene deyince benim aklıma henry cavill gelir mesela, o adam gibi başka kim var tanıdığın? hepsi çirkin mi yani

• Boşver kardeş bizim yorumumuzu en iyisi biz demeyelim .Sonuçta bu dünya imtihan dünyası ,sabırlı ve direyetli ol .Elbet yüce Allah bu derdin mükafatını öbür dünyada sana verecek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoyeto -- 27 Temmuz 2019; 15:55:28 >
  • hakoyeto kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz hocam, dışarıdan nasıl göründüğümü merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Objektif yorum istediğini ve mental mastürbasyon istemediğini varsayarak, objektif olarak puan vermeye çalışacağım. Öncelikle yan profilin çok kötü.

-recessed chin
    -recessed jaw+jawline
    -uzun yüz(long midface)
    -asimetrik yüz
    -akne
    -yorgun gözler

Senin ben tipini seveyim atsana Allah aşkına şuraya tipini
    Çoluk çocuğa abuk subuk şeyler yazıyorsunuz yok

midface
    logzort
    midford
    zorfut

gibi marak kürek şeyler yazmayın çocuk gayet iyi.Manken mi olacak sanki.Tek sıkıntısı cildi sağlıklı değil onun dışında gayet yakışıklı.Klavye başından sağa sola sallama sesini keserim.

• pilosopo kullanıcısına yanıt
    Ama sana bir abi tavsiyesi amacın kız tavlamak ise kesinlikle tipe bakma .Türk dizilerinde insanların bilinç altında konuluyor illa yakışıklılar kızları götürür diye ama öyle değil .Bol bol kitap oku kendini geliştir kadınlara o kendinden emin adam izlenimini göster bu yeterli.

• melezolmayanprens kullanıcısına yanıt
    Ya aptal herif öyle bir konuşuyorsun ki sanki monitörden atlayıp kafamı kıracakmışsın gibi. Adam konu açmış tipim nasıl diye ben de cevap yazmışım. Bu adam objektif olarak 3/10. Ben yakışıklı olduğumu falan hiç söylemedim. Hatta çirkinin önde gideniyim, çirkin olduğumdan bahsettiğim bir sürü konu var forumda. Öznel ile nesneli birbirine karıştırmayın. Adam karizmatik olabilir ama çenesi geridedir. Ben objektif olarak bakıyorum.
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    biz de onu diyoruz kardeşim, her insanın yüzünde kusurlar vardır, belli ki sen yüzdeki çoğu bölümün adını bilecek kadar takmışsın kafaya, işte kimse senin kadar kafaya takmıyor, dediklerinin hiçbiri kriter değil. eğer çenen profilindeki adaminki gibiyse, git ameliyat ol, başka çaresi yok. çenenin öyle olması anormal bir durum. ha ameliyat olmam diyorsan sızlanma burada, kendi kompleksin yüzünden milleti aşağılama. bak ben de çirkin sayılırım ama kimseye öfke kusmuyorum.

• Kimseye öfke kusmuyorum. Gerçeği söylüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.