Şimdi Ara

Tipim nasıl? (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada biçok asosyal var ve normal kız arkadaşları bile olmuyor. malesef bende onlardan biriyim. nedeni de pek sohbet yapamamak, konuşamamak ve kızların ilgisini çekememek.

http://forum.donanimhaber.com/m_102332887/tm.htm

içimde ukte kalacak fakat gerçek bu. çektiremeden öleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Klipsi Ca

quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Sağolasın ama 3-5 fotoğraftan şanslı olup olmadığını anlayamazsın kimsenin sadece fotoğraf yani :)
    @dehacocuk

Öyle olsun
    Not: Benim 2-3 foto bile yok.

Neden?

Klasik bi DHlıyım :)

Klasik DH li deyince benim aklıma 1.90 boy mavi göz sarı saç geliyor Nazardan mı korkuyorsun :)

Şu an saçlarım tam dediğin modelde ama malesef çok ince telli ve hemen düşüyor onun için biraz kısaltmak zorunda kalıyorum ama deniz falan ıslakken güzel oluyor :) bu arada sağolasın yorumun için.
    @Goodbye Agony

• Öncelikle şunu söyleyeyim fotoğraftakilerin hepsi benim hayatımda ayrı yeri olan insanlar, kimisi arkadaşım kimisi çok yakın arkadaşımın sevgilisi. Yani sadece sevdiğim insanlarla oluşan kareler bunlar kız kardeşim de olabilirdi kız arkadaşım da burada önemli olan bu değil sizde bu gözle bakmayın bence. Onun dışında sosyalleşmek gerekiyor tabikide çevre ve arkadaş yapabilmek için ilk adımın bu olması lazım. Yapamıyorsan da mutlaka sosyal bi arkadaş edin :)

@T_Ice
  • Kızlar güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klipsi Ca kullanıcısına yanıt
    olmuyor kardeşim olmuyor. sosyalleş, sosyal arkadaş bul falan olmuyor işte. koca lise geçti bi kızla bile foto cekinemedim bilmem neden. bana çok uzak imrenilecek imkansız olağan üstügibi bişey geliyor. bi de üstüne birlikte plaja bile gitmişsiniz ya da havuza. bana bunlar olağanüstü imkansız şeyler gibi geliyor ama ben hayatımda bundan daha zor şeyleri geçtim ve başardım ama bu belki sana göre basit bi işey benim gözümde büyüdü. zaten makine mühnedilsiği ıokuyorum kız da yok ortam da yok bişi de yohk kuru kuru yaşıyorum kısacasu
  • Çok şapşik sırıtmışsın hocam
  •  Tipim nasıl? (SS)

• Senin durumuna çok fazla yorum yapamıyorum çünkü seni tanımıyorum ama tanısaydım ve durumun içinde olsaydım yardım etmek için birşeyler söyleyebilirdim. Bu durumda genel geçer kuralları söyleyebilirim en fazla öncelikle hiçbirşeyi kafanda büyütme. Plaja bi arkadaşınla gitmekten normal ne var? Kız erkek olsun erkek olsun
    farketmez bunun olağanüstü bir tarafı yok. Diyorum ya sen öncelikle çevresi olan bi erkek arkadaş edin ve kendini aşmaya çalış bu konuda hiç tanımadığın bi kıza burda turistim anı olsun diye fotoğraf çektirmek istiyorum eşlik eder misin? Kimse seni böyle birşey için terslemez. Al sana bi bahane bu kadar basit. Başlangıcın böyle olsun

@T_Ice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klipsi Ca -- 12 Temmuz 2015; 1:59:14 >
  • Boy kaç

• Sağolasın

@Para is Everything

1.75
    @JustClark
  • quote:

Senin durumuna çok fazla yorum yapamıyorum çünkü seni tanımıyorum ama tanısaydım ve durumun içinde olsaydım yardım etmek için birşeyler söyleyebilirdim. Bu durumda genel geçer kuralları söyleyebilirim en fazla öncelikle hiçbirşeyi kafanda büyütme. Plaja bi arkadaşınla gitmekten normal ne var? Kız erkek olsun erkek olsun
    farketmez bunun olağanüstü bir tarafı yok. Diyorum ya sen öncelikle çevresi olan bi erkek arkadaş edin ve kendini aşmaya çalış bu konuda hiç tanımadığın bi kıza burda turistim anı olsun diye fotoğraf çektirmek istiyorum eşlik eder misin? Kimse seni böyle birşey için terslemez. Al sana bi bahane bu kadar basit. Başlangıcın böyle olsun

@Goodbye Agony

Yanlış mı etiketledin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

quote:

Senin durumuna çok fazla yorum yapamıyorum çünkü seni tanımıyorum ama tanısaydım ve durumun içinde olsaydım yardım etmek için birşeyler söyleyebilirdim. Bu durumda genel geçer kuralları söyleyebilirim en fazla öncelikle hiçbirşeyi kafanda büyütme. Plaja bi arkadaşınla gitmekten normal ne var? Kız erkek olsun erkek olsun

@Goodbye Agony

Yanlış mı etiketledin hocam

Evet öyle olmuş düzelttim :)

• Yanında kız varsa tipim nasıl diye konu açmana gerek yok la bu konuları kı bulamayanlar açıyor benim gibi
  • tipin kötü ama iyi olmaya çalışıyorsun takdir ettim
  • herkes iyi olmaya çalışır :)
    imzandaki söz iyiymiş bu arada demeden geçemeyeceğim (biyoloji okuyorum)
  • aceleyle yaptım nasıl olmuş

Tipim nasıl? (SS)
  • brazz. logosu eksik
    @Class
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class

aceleyle yaptım nasıl olmuş

Tipim nasıl? (SS)

• Yakisikli çocuk gercekten

• Fena değil, giderin var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.