Şimdi Ara

TİPİM NASIL [SESLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi şöyle konular açmayın ya. Özgüven gerek size. Özgüveniniz olsa zaten böyle konular açmazsınız. Siz özgüven kazanın yeter. Yoksa ancak başka kişilere özgüven kazandırıyorsunuz böyle. Benden söylemesi.

• O bir döngü işte, sen anlamıyorsun. Yıllarca tüm Tipim Nasıl konusundan kendimi besledim, Tipim Nasıl konusu açan başkalarını besliyor, böylece biz her Tipim Nasıl konusu açtığımızda birbirmizi besletiyoruz, sonuçta özgüven fışkırması yaşarayak millete güven saçıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

O bir döngü işte, sen anlamıyorsun. Yıllarca tüm Tipim Nasıl konusundan kendimi besledim, Tipim Nasıl konusu açan başkalarını besliyor, böylece biz her Tipim Nasıl konusu açtığımızda birbirmizi besletiyoruz, sonuçta özgüven fışkırması yaşarayak millete güven saçıyoruz.

Adam son noktayı koymuş.İsterseniz delerim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

O bir döngü işte, sen anlamıyorsun. Yıllarca tüm Tipim Nasıl konusundan kendimi besledim, Tipim Nasıl konusu açan başkalarını besliyor, böylece biz her Tipim Nasıl konusu açtığımızda birbirmizi besletiyoruz, sonuçta özgüven fışkırması yaşarayak millete güven saçıyoruz.

Adam son noktayı koymuş.İsterseniz delerim bende.

Hadi delek Delelim daha doğrusu

• quote:

İyi de bizim de bir göz zevkimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heartist

quote:

İyi de bizim de bir göz zevkimiz var.

Blok tuşuda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TİPİM NASIL [SESLİ]

İki konu da benim. Trollollol

@UçamayanZüperGahraman
    @Brad Pitt
    @Batman Beyond
    @Oziko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boksör1114 -- 8 Aralık 2013; 20:42:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim Nasıl?
    7 yıl önce açıldı
    tipim nasıl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.