Şimdi Ara

Tipim bozuk | Düzelttircem | Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence kurtuluşun yok, böyle yaşamaya alış

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Bu konuları görünce harbiden moralim bozuluyor allahın yarattığı hiç bir insan tipsiz değildir, sen kendine bakmıyosundur kompleks etmişsin abi saçına sakalına giyimine düzen verirsen tamamdır ,bu dünyada herkezin bir alıcısı vardır, benim sivilde senin gibi dert yanıp çiçek gibi kız arkadaşları olan dostlarımız var yapmayın böyle yahu kendinize gelin dede

Tabi senim boy 185+ oldugu icin problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SHARINGAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATBAYILTAN

quote:

Bu konuları görünce harbiden moralim bozuluyor allahın yarattığı hiç bir insan tipsiz değildir, sen kendine bakmıyosundur kompleks etmişsin abi saçına sakalına giyimine düzen verirsen tamamdır ,bu dünyada herkezin bir alıcısı vardır, benim sivilde senin gibi dert yanıp çiçek gibi kız arkadaşları olan dostlarımız var yapmayın böyle yahu kendinize gelin dede

Ooo reyiz başkan gözükmüyüyosun yahu nerelerdesin

People are born free
    life chained forever NBC

• Boyu kısa olmayan bilemez beyler. Yolda yürüyom boyum herkesden kısa kafamda büyük. Kafam büyük oldugu için boyum dahada kısa gözüküyor. Sanki kafam göre boyum kısa kalmış gibi. Küçük kafalılar daha uzun boylu duruyor oysa !

quote:

Orijinalden alıntı: ATBAYILTAN

quote:

Ooo reyiz başkan gözükmüyüyosun yahu nerelerdesin

Ceza kalkınca öyle oluyo

SHARINGAN

• ATBAYILTAN kullanıcısına yanıt
    Ok

People are born free
    life chained forever NBC
  • otobüse felan binince kızlardan önümü göremiyom bıktım yardım

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • Karı kız için yediniz bitirdiniz kendinizi ne karı merakıymış arkadaş sevgilin olmasa ne oluyor anlamadım ki.1.74 boy çok kısa demişsin sahip olduğun boyla Türk kızlarının %95 lik bölümünden uzunsun zaten haa ben erkeklerden hoşlanıyorum diyorsan onu bilemem.Dişlerin sarıysa fırçala arkadaşım azıcık zahmet et yani.Ayağım küçük demişsin 44 numara ayağın şu güne kadar 1 tane artısını görmedim ne diye özendin onuda anlamadım.Kafam büyük demişsin yok öyle bir şey omuzların dardır o kadar. Spor yapmaz yayar k.çını yatarsan bütün gün genişlemez de bekleme git spor yap omuzların genişleyince haliyle kafan büyük gözükmeyecektir.Bide gözünüzü seveyim kendinizi bu kadar ezik görmeyin azıcık şükredin halinize.

Orijinalden alıntı: HeLLHouNT

Karı kız için yediniz bitirdiniz kendinizi ne karı merakıymış arkadaş sevgilin olmasa ne oluyor anlamadım ki.1.74 boy çok kısa demişsin sahip olduğun boyla Türk kızlarının %95 lik bölümünden uzunsun zaten haa ben erkeklerden hoşlanıyorum diyorsan onu bilemem.Dişlerin sarıysa fırçala arkadaşım azıcık zahmet et yani.Ayağım küçük demişsin 44 numara ayağın şu güne kadar 1 tane artısını görmedim ne diye özendin onuda anlamadım.Kafam büyük demişsin yok öyle bir şey omuzların dardır o kadar. Spor yapmaz yayar k.çını yatarsan bütün gün genişlemez de bekleme git spor yap omuzların genişleyince haliyle kafan büyük gözükmeyecektir.Bide gözünüzü seveyim kendinizi bu kadar ezik görmeyin azıcık şükredin halinize.

Sıkıysa senin başına gelsin aynıları anlarsın. 1.74 kısa tabi kızlar topuklu giyince uzun oluyor 12-13 cm topuk var zaten sen ne diyon değişikkkkkkk ?? Dişlerimi fırçalıyom hergün düzelmiyo sarılığı ayrıca ayaklarım küçük ayakkabı bulamıyorum. 40 numara toms bez ayakkabılar bile büyük geliyor.

• dünya adaletsiz kardeş istesekte istemesekte

Orijinalden alıntı: Zagubencik

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLHouNT

Karı kız için yediniz bitirdiniz kendinizi ne karı merakıymış arkadaş sevgilin olmasa ne oluyor anlamadım ki.1.74 boy çok kısa demişsin sahip olduğun boyla Türk kızlarının %95 lik bölümünden uzunsun zaten haa ben erkeklerden hoşlanıyorum diyorsan onu bilemem.Dişlerin sarıysa fırçala arkadaşım azıcık zahmet et yani.Ayağım küçük demişsin 44 numara ayağın şu güne kadar 1 tane artısını görmedim ne diye özendin onuda anlamadım.Kafam büyük demişsin yok öyle bir şey omuzların dardır o kadar. Spor yapmaz yayar k.çını yatarsan bütün gün genişlemez de bekleme git spor yap omuzların genişleyince haliyle kafan büyük gözükmeyecektir.Bide gözünüzü seveyim kendinizi bu kadar ezik görmeyin azıcık şükredin halinize.

Sıkıysa senin başına gelsin aynıları anlarsın. 1.74 kısa tabi kızlar topuklu giyince uzun oluyor 12-13 cm topuk var zaten sen ne diyon değişikkkkkkk ?? Dişlerimi fırçalıyom hergün düzelmiyo sarılığı ayrıca ayaklarım küçük ayakkabı bulamıyorum. 40 numara toms bez ayakkabılar bile büyük geliyor.

Boyum 1.73 canım benim ayrıca nasıl geçmiyormuş o sarılık onuda anlamadım günde 3 defa düzenli fırçala 6-7 ay sonra görürsün nasıl beyazlıyor.Diş beyazlaması 2 günde olacak iş değil.Ayrıca 13 cm topuğu her kız giyemez giyse de yürüyemez manken mi sandın sen bütün kızları o kadar topuk giyecek en kralı 10 cm topuk giyer oda düğünde şurda burda o zaman sende yüksek tabanlı ayakkabı giyer durumu kurtarırsın.Ama bu eziklik duygusu senin içine işlemiş nasıl yapsam da kendimi aşağı çeksem diye uğraşıyorsun şunu unutma hiç bir kız kendine güvenmeyen erkekten hoşlanmaz baştan kaybediyorsun.

• Dişler yapılabilir, boy ameliyatla yada slikon tabanlıkla uzatılabilir, burun estetikle düzelir, kaşlar alınır, saç ekilebilir. Allah hastalık vermesin hocam.

Orijinalden alıntı: DeathWall

Forumdan ayrılma vakti yavaş yavaş geliyor sanırım. Forum önerisi olan ?

Technopat.net/sosyal
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.