Sana ben de tahminde bulunmak istiyorum Tokat hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sana ben de tahminde bulunmak istiyorum Tokat hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bu konuda haklı olabilirsiniz ama ben yine tercih edeceklerin deprem bölgesi algısıyla tercih yapacaklarını düşünüyorum bi de tercih yaparken geçen seneki sıralamara bakarak tercih yapıyor insanlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kırşehir hayırlı olsun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sakarya tıp hayırlı olsun hocam.Sdü gelme şansı da var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
42 binlik gelir hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam inönü tıpın 18.5k-19.5k arası kapatacağını düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dişler ileri mi.çeker diyorsunuz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
tokat geçen sene 27.800 ile kapatmış yani benim sıralamamla aynı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 42 lik yeri 2. Sıraya yazmış 39 Luk yeri öne yazsa orası gelir derdim.Dişlerin geriye çekeceğini düşünüyorum yine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam geçen yaptığım tahminlerin neredeyse hepsini tutturmuştum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 19 Temmuz 2024; 14:11:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |