birkaç sene önce tus birincisi çıkardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
birkaç sene önce tus birincisi çıkardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tebrikler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lobimize hoşgeldin çekirge < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ege tıp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pardon ben türkçeyi üste yazdın sandım.Bu haliyle ege gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA7396CE -- 26 Temmuz 2023; 1:50:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam yanlış anlamazsanız neden ankara ing ege ankara tr şeklinde yazdınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aslında ege ankara türkçe arasındayım daha tam kararımı vermedim ingilizce olduğu için ankarayı öne aldım her ne kadar yeni olsa da tutsa bile bitirine kadar sorunları çözülür diye düşündüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam eğer hazırlığı geçemezseniz gölabaşında okuyacaksınız bunu düşünün derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
lisede okumuştum hazırlık geçerim diye düşünüyorum zaten kalktı sanırım ingilizcede hazırlık ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok hocam.zaten hazırlık olmadan ingilizce bölüm olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gazi hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |