Şimdi Ara

Tıpçı Karınca ile Cengci Ağustos Böceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir ormanda tıpçı bir karınca ile cengci bir ağustos böceği yaşıyormuş.Karınca her gün hastaneye gidip orda günlük 200-300 hayvan bakıyor ve eve dönüyormuş.Günlerden bir gün karınca yine hastaneye gidip evine dönmüş tam uykuya dalacakken dışardan gelen klavye seslerini duymuş.Dışarı doğru çıkmış.Ağustos böceği laptobu dizinin üstünde harıl harıl tuşlara basıyormuş.Karınca: Ağustos böceği kardeş böyle klavyeyle tık tık bir ömür geçmez git bir yerde iş bul böyle para kazanamazsın demiş.Ağustos böceği: Sen öyle san ben forestofis çalışıyorum.Hem her gün senin gibi işe gitmeme gerek yok.Şuanda bir yazılım geliştiriyorum senin aylarca kazandığın parayı bir anda kazanıcam.Karınca:forestofiste neymiş öyle saçma sapan şey mi olur.Hergün klavye sesleri beni rahatsız ediyor ,şunlara az bas demiş.Ağustos Böceği karıncanın bu sözüne sinirlenmiş vizyonsuz diye bağırarak ordan uzaklaşmış.Ertesi gün yine aynı olay yaşanmış karınca yine demişki:bak ağustos böceği kardeş böyle olmaz gel sen de benim gibi düzenli bir işe gir yarın öbür gün patronun hamam böceği seni işten çıkarır işsiz kalırsın.Ağustos böceği cevabı yapıştırmış:Lan çağı yakalayamamış,sen git hastanede örümceklerden,akreplerden dayak ye,benim işlere karışma.Karınca bu söze çok sinirlenmiş:Sus lan hamam böceğinin kölesi diyerek evine gitmiş.Günler sonra yan ormandan hem hastanesi hem de bilişim firması olan uğur böceği gelmiş.Bizim ikiliyi bir arada bulmuş.Onlara demişki:Kardeşlerim siz iyi birer cengci ve tıpçısınız sizin bu ormanda size yeterli değeri göstermiyorlar.Bizim ormanda hem çalışma koşulları daha rahat hem de maaşlar çok iyi hem de yeterli değeri fazlasıyla görürsünüz gelin sizi bizim ormana alalım.Karınca ile Ağustos böceği bu fikre çok sıcak bakmışlar ve ikiside yaşadıkları ormanı terk etmişler.Bu hikayenin sonunda geride ormanda kalan hayvanlara yazık olmuş.

• Bir gün bir sahabe çölde giderken bir karıncaya rastlıyor. Diyor ki karıncaya ''iilaa 'ayn 'ant dhahb?'' Yani diyor ki; ''nereye gidiyorsun ey karınca?'' Karınca şöyle bir bakıyor kendisine. Ve diyor ki; ''sa'ajidu alma' la'atfali.'' diyor. Yani diyor ki; ''tıp sıralamalarını yükseltmeye gidiyorum'' diyor. Sahabe şaşırıyor önce ve şöyle cevap veriyor kendisine; ''alma' baeid jiddaan min huna namlatun'' diyor. Yani diyor ki; ''sen küçücük bir karıncasın , nasıl tıpları yükselteceksin?'' Karıncanın gözleri doluyor o sırada. Ve şöyle cevap veriyor kendisine; ''sa'amut fi tariqi.'' diyor. Yani diyor ki; ''Yükseltemezsem de, yolunda ölürüm'' diyor
  • Bir gün bir sahabe çölde giderken bir karıncaya rastlıyor. Diyor ki karıncaya ''iilaa 'ayn 'ant dhahb?'' Yani diyor ki; ''nereye gidiyorsun ey karınca?'' Karınca şöyle bir bakıyor kendisine. Ve diyor ki; ''sa'ajidu alma' la'atfali.'' diyor. Yani diyor ki; ''tıp sıralamalarını yükseltmeye gidiyorum'' diyor. Sahabe şaşırıyor önce ve şöyle cevap veriyor kendisine; ''alma' baeid jiddaan min huna namlatun'' diyor. Yani diyor ki; ''sen küçücük bir karıncasın , nasıl tıpları yükselteceksin?'' Karıncanın gözleri doluyor o sırada. Ve şöyle cevap veriyor kendisine; ''sa'amut fi tariqi.'' diyor. Yani diyor ki; ''Yükseltemezsem de, yolunda ölürüm'' diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yeni konu!

Çyls'nin CENG'e yaptığı etki etmeyen saldırılar

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam hikayeyi okumamışsınız galiba iki tarafta birbirini yeriyor.Sonra ikisi de kendi topraklarını terk ediyor.Ana fikir farklı yani ceng kötüleme yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 23 Temmuz 2023; 11:37:42 >
  • Çyls Ç kullanıcısına yanıt

O zaman kusura bakmayın hocam

Geri alıyorum  

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• yukarı

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    sonda ağladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uyumadan önce bu hikaye iyi gider.

• bunlarin ogrencilik vakitlerinde de karınca temmuz ortasinda finale butlere calisirken agustos bocegi alacati beach clublarda takiliyordu. sonuc olarak karinca hep gariban emekciydi ama sonlari ayni oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

Ama karınca tıpçı diye ormanda bir havası vardır 

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt
    hocam masmaalesef ki hastanede örümceklerden, akreplerden dayak yiyormus ama hakli kucucuk hayvana akrep, orumcek dalarsa ezilir, 1vs1 atsalar bizim karinca alir ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

Hocam karınca klanından diğer hekim arkadaşlarını çağırsa örümcek ve akrebi yok ederler.

• Uptıp

• csb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.