Şimdi Ara

Tıpçı arkadaşlar dodex iğnesi damardan enjekte edilirse ne olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
50.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Kıç çizgisinden kalçayı 4 parçaya bölüyorsun, + olacak şekilde yani. Eşit 4 parça oluyor.

Ya altta ki ikili ya da üstteki ikiliye ipne yapılıyordu. Hatırlamıyorum. Deneme yanılma taraftarıyım. Bir musibet bin nasihattan hayırlıdır

Yıllar sonra gelen edit: Lütfen şu yorumda ki yazdıklarımı ciddiye alan arkadaşlar şırıngayı kalbine soksun. Direkt dolaşım sisteminize karışmış olur. İnternetten bakıp, kendinize iğne yaptıracak kadar beyinsiz iseniz; Lütfen doğal seleksiyonun kurbanı olun.
    Birkaç sene önceden seni hatırlıyorum. Bugün tekrar başka bir konuda görüp acaba bu arkadaş biraz olgunlaştı mı Kafası çalışıyor mu 2-3 sene olmuş bir bakayım dedim insanı kalıcı olarak felç edebilecek bu yorumunu gördüm. Sen tam anlamıyla cahil ve bu cehaletten hiç utanmayan toplum zararlısı bir yaratıksın. Birde aklı varmış gibi deneme yanılmadan yanayım yazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkili birine yaptırın . saglikcilar bile mesai saati dışında geri benim iğnemi vur diyene yapmazlar.
    El aliskanligi isteyen çok mesele var , ilaci doldururken igneyi saga sola carparsaniz ucunu koreltirsiniz. Hastanın canı daha çok yanar . en basitinden boyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Birkaç sene önceden seni hatırlıyorum. Bugün tekrar başka bir konuda görüp acaba bu arkadaş biraz olgunlaştı mı Kafası çalışıyor mu 2-3 sene olmuş bir bakayım dedim insanı kalıcı olarak felç edebilecek bu yorumunu gördüm. Sen tam anlamıyla cahil ve bu cehaletten hiç utanmayan toplum zararlısı bir yaratıksın. Birde aklı varmış gibi deneme yanılmadan yanayım yazmış.

Alıntıları Göster
    Dostum zekamızla alay mı ediyosun? Forumdan görüp kıçına iğne yaptırır mı bir insan şaka mısınız siz ya? Saçma sapan prim kasarak 3 yıl öncede seni hor görüyordum hâlâ aynısın sözleriyle üste çıkmaya çalışman, senin 3 yıldır hâlâ sadece yazı fontundan ibaret insanlar üzerinden o acınası egonu tatmin etme çabana mı acımalısın artık?

İşinize gelen konulara doğal seçilim diyebiliyorsunuz. Burada mı vicdan yaptınız

• ilacin icerigine bagli olarak emboli gibi ölumcul sonuclar dogurabilir.dedigim gibi ilacin icerigine bagli.

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Kıç çizgisinden kalçayı 4 parçaya bölüyorsun, + olacak şekilde yani. Eşit 4 parça oluyor.

Ya altta ki ikili ya da üstteki ikiliye ipne yapılıyordu. Hatırlamıyorum. Deneme yanılma taraftarıyım. Bir musibet bin nasihattan hayırlıdır

Yıllar sonra gelen edit: Lütfen şu yorumda ki yazdıklarımı ciddiye alan arkadaşlar şırıngayı kalbine soksun. Direkt dolaşım sisteminize karışmış olur. İnternetten bakıp, kendinize iğne yaptıracak kadar beyinsiz iseniz; Lütfen doğal seleksiyonun kurbanı olun.

Bu hesap kesinlikle tüm forumlardan yasaklanmalı insanın sağlığına kastediyor. Tavsiyeleri dikkate alinmamali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 3 Ağustos 2020; 15:33:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.