Şimdi Ara

Tıp ve konservatuvar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı anda okunabilir mi? Biraz araştırdım internette yapanlar varmış ama emin olamadım bilen varsa aydınlatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• ben aslında senaristlik ve bilgisayar mühendisliğini okumak istiyorum ama mümkün değilmiş diye biliyorum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mimarlik ve konservatuvar icin arastirmistim ikisi ayni anda olmuyormus birini secmen gerekiyormus, ancak biri bitince oburunu okuyabiliyosun
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum da bazı devlet konservatuvarlarında yaş sınırı var (21-22) ve konservatuvardan sonra tıp fakültesi kazanmak için çalışmak insanı çok yıpratır o motivasyonu bulamam kendimde. O yüzden her halükarda önceliğim tıp fakültesi.

• Hem de cok zorlar, ben sonradan muzik kuluplerinden falan yururum diye karar verdim gerek yok fazla bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam ikisi de zor bölümler. Benimki de bir heves kendimi bildim bileli hem tıp hem tiyatro istedim ama böyle bir imkan yoksa kulüpler + kurs gibi götürebilirim.

• Tıpta kafanı kaldıracak vaktin olacak mı acaba

• Ingvar kullanıcısına yanıt
    İnsan yaptığı işi/bölümünü sevdikçe neden olmasın Tıp okumak tüm gün ders çalışmak anlamına gelmiyor (sınav zamanı belki) elbette diğer ilgi alanlarıma da yöneleceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarsys

İnsan yaptığı işi/bölümünü sevdikçe neden olmasın Tıp okumak tüm gün ders çalışmak anlamına gelmiyor (sınav zamanı belki) elbette diğer ilgi alanlarıma da yöneleceğim.

Umarım hocam. İnsanın mutlu oldugu şeyleri kovalaması güzel. Tip hakkinda tek bilgim cok zahmetli bi okuma süreci olması..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.