deniz kıyısındaki üniversiteleri yaz tıp fakültesinde anadoluya göre iyiler.başkent hariç
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
Konuyu açan arkadaş zahmet olmazsa puanını yazabilir mi?
528,286
uludağ gelir
quote:
Orijinalden alıntı: flyinq
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
Konuyu açan arkadaş zahmet olmazsa puanını yazabilir mi?
528,286
Eyvallah çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: mett1tt
arkadaşlar benim sıralamam 4813 eskişehir esogü çukurova akdeniz kocaeli meram şeklinde tercihimi yaptım %70 çukurova bekliyorum olmazsa akdenize deçok sevinecem ama bakıyorumda akdeniz bu sene 4500 lerde kapatacak gibi sizce akdeniz kaçta kapatır ? ayrıca çukurovayı seçmemenizn sebebi ne ?
yanlış yere açtıysam konuyu kusura bakmayın ama sanki ortak ilgi alanımız gibi cvp verirseniz çok yardımcı olmuş olacaksınız
hacı, inanılmaz bi olay. arkadaşımın sırası da 4287, puanını sordum onun da puanı seninle aynı virgülüne kadar. böyle bir şey nasıl olabilir ki
Bence Eskişehir gelir yakın oldguğu için tercih yaptıysan tebrikler çok fark yok yakınlık önemli ise iyi yapmışsın.
Bence Uludağ çUKUROVA aKdeniz esogü meram kocaeli sırası olmalıdır hatta kocaeli biraz daha geride olabilir bence tıp da en önemli şey köklü fakülte olmasıdır.
tebrikler esogü de başarılar!
quote:
Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
hacı, inanılmaz bi olay. arkadaşımın sırası da 4287, puanını sordum onun da puanı seninle aynı virgülüne kadar. böyle bir şey nasıl olabilir ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme