sıralamalara nereden ulaşabilirim |
Tıp taban puanları ilk tablo (yenilendi tüm tıplar eklendi) (630 tıp kontenjanı boşta kaldı) (2. sayfa)

-
-
hocam marmara ve gazinin arkasına direkt sakarya yazdım ben memleketim ve boşta ev olduğu için rahatlığı düşündüm bir nevi. ama sıralamam taban sıralamasına çok yakın, yüksek gno ile sene sonu yatay geçiş başvurusu yapıp ingilizce yeterlilik sınavını veririm. çocukluk hayalim idi marmara tıp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
486 puan kaç k oluyir
kazanabilirsin
Tıp Fakültesi 2024 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması - Kazanabilirsinhttps://kazanabilirsin.com/tip-fakultesi-taban-puanlari-ve-basari-siralamalari-2020-2021/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberBurada forumdan biri hesaplamış sıralamaları
-
buradan tahmini hesaplayabilirsiniz
-
hocam taban sıralamalar yök atlasta ekim-kasım gibi yayınlanıyor. ancak vepuan gibi yks 2023 verilerini girmiş uygulamalardan puanları yazıp bakabilirsiniz. geçen sene benim sıralamamı 7 kişi farkla biliyordu puanı girince. dolayısıyla +-10 fark olur. iki-üç basamak ondalıklarına kadar dikkat edip hesapladım taban puanlarına denk gelen sıralamaları
ben de kendim hesaplamıştım. bunla oldukça yakın hesaplamışız 1-2 kişi fark var, bazılarında direkt aynı sıralama. doğruluğu yüksek o yüzden
koçtaki herif 570 puan almış nasıl amk ?
-
Ankara tıp tahtı almaya gelmiş
geçen yıl da vardı 1 kontenjanı zaten. 7500den almış hatta.
siz mereye gittiniz hocam
ankara mı geldi size hocam
o zaman düzelteyim de çok saçma kktc uyruklu, odtü vs nin de vardı sanırsam
-
Hocam yine mi düşüşteyiz az öyle gibi geldi 😟
Maalesef ölü tercih yaptık (literally)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 20 Ağustos 2023; 2:42:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X