Bildirim
Tıp'ta Kitap Kullanmamak Mümkün mü?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anatomi atlası hariç pek kullanıma ihtiyaç yok (1.sınıf için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Temmuz 2019; 21:0:52 > -
Anladım, peki hoca notlarından vesaireden dolayı mı bu yoksa tüm kitapların dijital erişilebilmesinden dolayı mı?quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
anatomi atlası hariç pek kullanıma ihtiyaç yok (1.sınıf için) -
ilk 3 sınıfta anatomi atlası haricinde kitap kullanmadım. pdf de kullanmadım. okul notları yeterli oluyor çalışırken. 4-5te yine okul notları bar ayrıyeten dersaneye kaydolursan dersane de kitap veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraksorusor -- 30 Temmuz 2019; 21:22:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
notlardan da halledebilirsin zaten notlar bir nevi özet kitapların
dijital ortamlarda da bulabilirsin -
ama uyarım herkes ilk zamanlarda her şeyden almaya çalışacak yok bundan alayım yok şundan
ben de aldım ama yıl içinde ilk aldığım zaman yüzüne baktım başka bakmadım pişman oldum aldığıma -
Ha, o zaman o sıfırı 500-600 lira olan kitaplara hiç gerek yok sanıyorum?
Okul notları nasıl oluyor hemen hemen? Mesela Farmakoloji'nin alt bir dalıyla ilgili 70 sayfalık fasikül gibi bir şey mi oluyor yani? Bunları çıkartması maliyetli olmuyordur sanıyorum? -
Tamamdır, acele etmenin anlamı yok. :) -
Hocadan hocaya değişiyor ben kitapları seviyorum özelde tam burslu olduğumdan her kitabı veriyorlar ben de seve seve çalışıyorum -
Rez :D
Normalde ben de kitaptan çalışmayı severim de sıfırlar ateş pahası, ikinci ele yönelmek bile çok akıl karı değil. Umarım notlar yardımcı olur.quote:
Orijinalden alıntı: Kara Komite
Hocadan hocaya değişiyor ben kitapları seviyorum özelde tam burslu olduğumdan her kitabı veriyorlar ben de seve seve çalışıyorum -
Birkaç yerde tablet kullanıp pdf atan kişinin yazısını okumuştum. İnternette pdf bulmak mümkün. Ama pdf ten ne kadar çalışılır orası da ayrı. Kitabı notu hissetmem, ağırlığını taşımam lazım diyenler için değil sanırım
Hayır genel olarak hoca o gün anlattığı dersin slaytını bırakıyor ve onu cıkartırıp calisiyorsun.
Ben de 3 senede sadece anatomi atlası kullandım onu da 2. el bulabilirsen bile alabilirsin. Baska hicbir kitap almadım eger illa text okumak istersen örnek veriyorum Guytonun sadece kardiyoloji kısmını fotokopiden çıkarıyorsun .2 ay sonra gis kısmını çıkarıyorsun maddi olarakta daha uyguna geliyor
Bu hocaların verdigi slaytların masrafı da cok olmuyor her şeyiyle aylık 100 lira falan verdim ben.
Anladım hocam, üniversite için teknolojik bir yatırım yapmayı planlıyordum da sırf bu PDF, dijital içerik mevzusu yüzünden dokunmatik bir şey almaya çok gerek yok sanırım o halde? Zaten lazım olduğunda her türlü alacağım cihazdan da aynı işlevi kullanabilirim herhalde, dokunmatikliğin çok da bir esprisi olmaz sanırım. Yanılıyor muyum acaba yoksa? -
kütüphanede hepsinden en az 10 cilt bulunur evine bile götürürsün çalışan zaten az bulunur evine rahatlıkla götürebilirsin -
hocam hangi atlası aldınız?
arkadaşlar size butun hocalariniz kitap alın diyecektir. ama maleseef aldıklarinizin hic birini kullanmayacaksiniz neredeyse. inanin anotomide bile bir sure sonra atlas bile kullanmiyorsunuz. videolardan izleyip ogreniyorsunuz. size tavsiyem her alin denilen kitabi almayin. komiteler icin notlar yeterlidir
netter + telefona 3 boyutlu anatomi atlası kullandım -
Atlas alınmalı mı alınmamalı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X