Böyle bir şey olduğunu düşünüyorum kesinlikle 7 yıl okuyan adamları bi kenara atmazlar. Bence bu büyük oyunu çözenler tıp'ta çok zengin olacaklar diğer alanlardaklsndalskdna ya abi şaka maka 2 3 yıl önce tıp metası vardı gözünüzü seviyim tüm ülke mühendis olamayız. daha ne olacak bu sıralamalar. özellikle bu sene her yerde ceng konuşuluyor. Allah'ım keşke bir şey olsa da tüm tıpçılara 20 yıl geçerli olacak şekilde asgari ücretin 100 katını verseler bir şeyler yapsalar bu şekilde olmayacak Ankara Tıplı'yı göreve davet ediyorum dostum sınavdan sonraki gün çalışmalara başlayalım tasarımcın olmayı çok isterim ankara tıplı adını tüm dünyaya tanıtalım. twitter instagram twitch her türlü kanalı açalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 16 Haziran 2022; 18:12:59 > |
TIP'ta Doğal Seleksiyon Gerçekleştirilmesi

-
-
insanların CEng istemesi neden size batıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir rinoplasti yapın ameliyat başına 25-35bin kazananın günde 5 ameliyat desek günde 150bin tl ayda tüm gün çalışsa 30*150= 4.5milyon tl onun 3milyonu hekime kalsa sadece ameliyatlardan elde edebileceği kazanç
tıp kardeşliği
-
sen niye ceng konularındasın ya hayırdır?
@ankaratıplı
bi de blok atmışben blok atmadım size ya bana yapılan bu şey saygısızlıktan başka bi şey değil
tıp kardeşliğine karşı geldin @limonsuzmadensuyu212
-
evvet BÜYÜK TROLL ankaratıplı diyeceğim bundan sonra sana. bloğu kaldırıp okuduğunu biliyorum
edit: bloklasan da kurtulamazsın bizden
edit2: önce yurt dışı yazmayı öğren ankaratıplı milleti trolleyeceğine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 16 Haziran 2022; 19:0:28 >
Ben de bunu anlamıyorum ya, mühendisler çok mu para kazanıyor ki ?
yurt dışına kapağı atabilirsen evet
Yurtdışına kapak nasıl atılıyor?
elemanın çok olduğu yerde maaşlar düşer. bırak yazan yazsın :D
-
yani yurt dışına çıkıp mesleğini orada yapmak orada çalışmak yaşamak. türkçenin iyi olduğunu sanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 16 Haziran 2022; 18:41:48 >
Yurtdışına nasıl çıkılıyor onu soruyorum. Sana deyimin anlamını sormuyorum.
Avrupa ABD kollarını açmış mezun olmanı mı bekliyor ?
bunu sınavdan sonra detaylı açıklayayım. tabi ki kollarını açmıyor ama sen nitelikliysen alanında kabul alıyorsun. çünkü eleman ihtiyacı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 16 Haziran 2022; 18:58:29 >
sizi de hekim yapalım
Geçtiğimiz hafta meclise sunulan kanun taslağının hekimlerin özlük haklarını düzenleyen 7. maddesinde değişiklik yapılarak kabul edildi.
burada uzman hekimin tavanı 41binden 49bine yükseliyordu normalde
ve bu da oluyordu Aynı zamanda hastane bazlı ek ödeme sisteminden vazgeçilerek, bakanlık bazlı sistem ile ek ödemeye geçilecek. Bu sayede aynı işi yapan, aynı hizmeti üreten farklı 2 hastanede çalışan hekim benzer ek ödeme alacak.
---------
ekstra olarak bakanlık herkesin tavandan ek ödeme alması için de
Toplamda dağıtılan döner sermaye miktarı da 12 milyar TL'den, 22 milyar TL'ye çıkarılarak hekimlerin tavandan ödeme almasının kolaylaştırılacağı belirtildi.
Kısacası hekimlerin sabit ücretlerinde ek bir artış yaşanmazken, "performans" bazlı ek ödemede artış temelli bir değişiklik oldu. Bu değişikliğin yansıması ise ancak Ağustos ayında görülecek.
yani tarihi bir değişiklik oldu
-
Güzel konu
Başta normal okuyordum.
Sonra o daklsn.. Kısmında ben de güldüm.
En Beğenilen Yanıtlar

sen niye ceng konularındasın ya hayırdır?
@ankaratıplı bi de blok atmış ![]() ![]() |
Benzer içerikler
- ayt edebiyat kaç günde biter
- tıp okumak zor mu
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- mert yiğit yıldız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X