Şimdi Ara

TIP SIRALAMA / PROF. ÖNEMLİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Manisa Celal Bayar [10875]
    Erciyes [10635]
    Mersin [10942]
    Pamukkale [11109]
    Çanakkale Onsekiz Mart [12251]
    Isparta Süleyman Demirel [13434]
    Selçuk [10148]
    Necmettin Erbakan Meram [12089]
    tıp fakültelerini nasıl sıralamalıyım kararsızım. Tercihimde şu an böyle sıralı.

Antalya'da yaşıyorum. Isparta'nın yakın olması avantaj. Kalitesinin de iyi olduğunu söylüyorlar ama lab sayısı az gibi geldi.
    Çanakkale ilgimi çekiyor, güzel ve Marmara'da olduğu için ama prof. sayısı 34. Isparta'nın 81. Diğerlerinden 130-140 civarlarında olanlar var. Fakültedeki prof. sayısı çok önemli midir ?
    Yoksa öğrenci sayılarını da hesaba katmak gerekir mi ?

Velhasıl Pamukkaleye kadar gelmeyip Çanakkale ve Isparta'dan hangisini üste yazsam o gelir gibime geliyor.Açtığım son konuyu bilenler vardır belki, tıpa geç karar verdiğim için bu zamana kadar kaldı ki zaten dediğim gibi daha çok bu 2 üni arasında kararsızım. Mesela Mersin hakkında veya ne bileyim CBÜ hakkında kötü bir şey duymuşsanız/biliyorsanız onları da söyleyebilirsiniz.

Yardım edebilecek tecrübeli arkadaşlar var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Y. -- 13 Ağustos 2020; 19:5:40 >

• Sayıların pek bir önemi yok,sonuçta kaç tanesi eğitim veriyor onu öğrenmek lazım.Çoğu hoca zaten araştırma tarafında oluyor ama sadece ortam için Çanakkale yazmazdım ben,hem evime de yakın demişsiniz Ispartaya ama tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.3k sıra var pamukkaleyi en üste yazdım. Eskişehir de yaşıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah. Fikir çeşitliliği için up
  • Pamukkale'yi çıkarın listelerinizden. Pdö eğitimi. Çok pişman olursunuz çok kötü bir sistem.

• Kisiye gore degisir ama bircok kisi sikayetci. Cok zorlaniyorlar. Pauden tanidiklar var. Bircogu pisman :D

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cidden öyle mi ya ? Youtube'dan Hande Yağmur var, sisteme bayılıyor. PAÜ'lü başka biriyle konuştum çok memnun. Daha fazla kişi de dinleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Y.

Hocam cidden öyle mi ya ? Youtube'dan Hande Yağmur var, sisteme bayılıyor. PAÜ'lü başka biriyle konuştum çok memnun. Daha fazla kişi de dinleyemedim.
    Hocam cidden berbat bir sistem. Olay şu. Sınıfı 15'erli gruplara falan ayırıyorlar. Hepsi bir masanın etrafına toplanıp bir senaryo üzerinden ders işlemeye çalışıyorlar. Paü de bütün dersler bu şekilde işleniyor. Bizde sadece ara sıra oluyordu. Bütün müfredatın bu şekilde işlenmesini resmen facia bence.

• Hocam nefret edenler de var, çok çok sevenler de.. Çok zor diyenler varken, entegre sistemden çok daha kolay diyen de mevcut. Kişiye bağlı ve okumadan anlaşılmayacak gibi duruyor. Biraz riskli görünüyor sanki. Geçen seneki taban sıralamasından da 800 kişi kadar gerideyim. Çıkarıp çıkarmama işine karar vermeye çalışacağım. Çanakkale ve Isparta arasında da hala kararsızım. İnşallah hayırlı bir karar veririm ya,6 yıl az değil..
  • Gece olmuş bi uplama vakti gelmiş.
  • up :(
  • Prof sayisi ile alakali kesin bir yorumum yok.

Ama genelde
    Iy bilinen tıp fakultelerinin çok
    Kotu bilinen tip fakultelerinin az
    Profu oluyor.
    Ama istisnalar olabilir

• shortmannn kullanıcısına yanıt
    Evet genelde böyle. Ayrıca vakıfların da öğretim üyesi düşük sayıda.
    Ama prof. sayısına mı önem vermeliyim, yoksa seyahat edebilme imkanının fazla olmasına mı bilemedim. Sonuçta 6 yılımı geçireceğim. Kararsızım :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.