Şimdi Ara

Tıp Okumayacak Olan İnsanlara Okumak İstediği Bölümü Söylemesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp bana göre değil mühendis olmak istiyorum dedim millette bir afra tafra. Ulan sevmiyorum yapamayacağım bir iş milleti öldüreyim mi doktor olup? Tavsiyem tıp okumayı düşünmeyen arkadaş varsa insanlara okumak istediği bölümü söylemesin. İçinde tutsun fidan olarak kalsın ve o fidan yeşersin. İnsanlara bunu söylerseniz insanlar o fidanı deşer ve o fidan filizlenmez. Tabiiki benim düşüncem katılan olur katılmayan olur.

• Çok haklısın, 3.8k dayım. Mühendis olucam diyorum niye tıpa puanın mı yetmiyo diyolar. 3.8k dayım desem bayılıcak şaşkınlıktan gelmiş bana artıslik yapıyo.
  • Kardeşim ben de tıp kazanmış biri olarak diyorum ki kesinlikle istemiyorsan kim ne derse desin tıp felan yazma bu sevmeden okunacak bir bölüm hiç değil ki sevdigim halde zorlanıyorum ki diğer seneler daha ağır oluyor.

Tabi her bölümün bir zorluğu var ama bir şeyi seversen ancak ondan istediğin verimi ve mutluluğu alırsın. Evet insanların tavsiyelerini tecrübelerini de dinle tabi kulak ardı etme fakat bu hayat senin . Herkes bir gün gider kendinle baş başa kalırsın . Nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan o yolda emin adımlarla devam et. Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyenler kendi okusun lan o zaman dünyaya 1 kere geliyorum,başkalarını mı dinliycem anasını satayım gider sevdiğim alanda yükselirim
  • Bazı insanlar var yaşı 14 ama 70'inde gömülmeyi bekliyor. Mefta Mefta

-Psikiyatrist Prof. Doğan Cüceloğlu
  • Valla hocam ya o insanlarin vizyonu ne ki muhendisligi bilsin

Cok biliyolarsa kendileri okusaymis aluminyum

-babam bu insanlardan biri amele mi olacaksin yazik etme kendine diyor

• Ne bekliyorsun hocam. Millet bilip bilmeden atip tutmaktan baska ne yapiyor ki.

Diyorum muhendis olacagim. Adamin dedigi acliktan agzin kokar tip yaz diyor. Gelde bu adama laf anlat. Mantigi belli. Duz kafa. En iyisi yav he he deyip gecmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Hocam yolda giderken yemek yerken falan eğitimcilerin psikiyatristlerin üniversite seçimi hakkında programlarını ses kayıt olarak dinliyorum hepsi sevdiğiniz iş diyor başka bir şey demiyor. Bu sefer ben sorgulamaya başladım acaba ben hangi mesleği istiyorum ilgi duyuyorum diye bugun ders çalışma programımı bıraktım 4 saat falan bilgisayar mühendisliği araştırdım millet sallıyormuş. (11. sınıfım) Birçok insan "falan kişinin oğlu o bölümü okudu işsiz kaldı diye o bölümü okuyan herkesi işsiz zannediyor." Dediğiniz gibi haklısınız hocam işin ehli kimse onu kaale alıcaz elalemi takmadan devam. Yoksa bizim üzülmemiz karşıdaki adama zerre zarar vermiyor. Ben niye kendime zarar vereyim ya hu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 19 Mayıs 2017; 23:32:49 >
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    hocam hangi üniyi hedefliyorsunuz
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Bilkent hocam. İstanbulda okumak istemiyorum (11. sınıfım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 19 Mayıs 2017; 23:42:53 >
  • tm'de de hukuk aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitsevergebey

Bilkent hocam. İstanbulda okumak istemiyorum (11. sınıfım)

Istanbul'da neden okumak istemiyorsunuz Ankara'dan daha guzel bir sehir, bir de bilgisayar bolumune gelmeyi dusunuyorsaniz dr.chuck'in python for everybody online kurusna bakmanizi oneririm, isin kolay kismini gosteriyor ama en azindan bolumle alakali bilginiz olur.
  • Asım. kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz sakin bir yaşam istiyorum istanbulda dolmuşlar falan çok kalabalık hem pahalı bir şehir. Ama avrupa yakası sakin diyorlar. Hem üniversiteye gezmek için değil okumak için gitmek istiyorum okumak içinde sakinlik daha ideal bu yüzden Ankara seçeceğim sanırım. Ama tabiiki belli olmaz kısmet. Hocam dr.chuck tavsiyeniz için ayrıca çok teşekkür ederim :)
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    Bende Ankara'dan kacmak icin İstanbul istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.