Şimdi Ara

TIP Maaşları Çevrenizdeki Doktorlar Kaç k alıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yıllık maaşı ile ev araba alabilen kaç kişi var bu ülkede, kıstasınız çok saçma. Avrupada amerikada bile 1 yıllık maaşı ile ev alabilen yoktur, araba olabilir ucuz yurtdışında çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    Tesisat ve kalıpçı ustaları alabiliyor. Doktordan mühendisten vs. statü olarak daha düşük olsa da bu adamlar değerli. Yakında bu tip işlerde çalışacak adam bulamayacaksın. Gerçekler bunlar. Üzgünüm. Öğrenmek istersen herhangi bir tesisat ustasının çevresi olan veya bu işte en az 3-5 yılını geçirmiş bir tesisat ustasının daire karşılığı hemen hemen hepsinin iş yaptığını görebilirsin. Ben de yıllarca çalıştım bu işte. O yüzden üniversite hayatına da geç atıldım. Amacım para olsa bu işten yürürdüm ama asla amacım para olmadı o yüzden bıraktım. Türkiye'de işler böyle. Para için okunmaz. 100 tesisat ustasının 70 tanesi daire karşılığı bu işi yapıyorsa, 100 doktorun 5 tanesi bir yılda bir tane ev alır. Gerçekler yani. Amerika ile de burayı kıyaslama. Burada taşeron adam her zaman daha çok kazanır. Ha 2000 yılından önce tam tersiymiş bu tabii ama hayat bizim ülkemiz için değişiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erhy0 E kullanıcısına yanıt
    Bir gün o acile gidip kolu bacağı kesilmiş eroini içip gelmiş ona buna atar gider yapan pratisyene köpüren hayatı uzun zaman zehir zemberek yaşayacak adamlar bunları bilerek harbiden parayla değil de gönül vererek bu işi yapacaklar okusun tıp fakültesini.

• İşte daire karşılığında yapıyor diyorsunuz o zaman olur tabi, ben de ilk okuyunca sandım ki, ustalar öyle yüksek maaş alıyor ki bir yıllık maaşları ile 2-3 milyonluk evi alabiliyorlar şeklinde anladım.

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    3+1 ev ne kadar hocam. 2-3 milyon en az bir ev. Ondan söz ediyorum.

• yani 5 sene önce liv hospitalde kardiyolog 250 k para alıyordu o zaman evler kaç paraydı hatırlamıyorum da bu adam tahminimce 4-5 ayda ev parasını çıkarıyordur diye tahmin ediyorum . Çevrenizdeki doktorlar az kazanıyorsa ya devlette çalışıyodur ya kötü bir doktordur ya da siz çok fakir olduğunuz için zengin doktorlarla görüşemiyorsunuzdur bunun başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Okuma yazma öğrenmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Evet çok fakirim dışarıda yaşıyorum. İyi günler.

• sen doktor ol gel eğer başabilirsen ben de bildiğim okuma yazmayı senin için tekrardan öğrenicem 😂😂😂

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    Toplumsal olarak insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini de öğrenmenizi öneriyorum. Fakirim ama en azından bunun terbiyesini aldığımı düşünüyorum.

• Maalesef çok bilgisi olmadığı halde doktorlar hakkında konuşan kişilere kibar davranamıyorum üzdüysem sorry

• hocam çevre işçi dolu tesisatçısından kepçe operatörüne hiç birisi dediğiniz gibi değil verdiğiniz oran çok yükek 100 tanesinden 70i baya abartı ama ilerde bu kadar olmasa da mümkün şu an fayans ustlaları egede deli gibi para yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 11 Temmuz 2023; 17:53:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.