Şimdi Ara

TIP KAZANDIRAN DERS ÇALIŞMA PROGRAMIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET GENEL HATLARIYLA DERS ÇALIŞMA PROGRAMIMIN BÖLÜMLENDİRİLMİŞ HALİ BU.BELKİ FAYDALI OLUR SİZLERE :)
     TIP KAZANDIRAN DERS ÇALIŞMA PROGRAMIM TIP KAZANDIRAN DERS ÇALIŞMA PROGRAMIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REYİZE -- 29 Haziran 2015; 22:10:03 >

• Kolay gelsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DE BEN MEZUNUM BU SENE 2.SINAVA GİRİŞİM UMARIM KAZANIRIM DİĞER ARKADAŞLARA FAYDALALI OLABİLEYİM DİYE PAYLAŞIYORUM UMARIM FAYDALI OLUR
  • program hazırlamaktan ders çalışamadım bu sene.
    programlar çok esnek olmalı yoksa karışıyor her şey.
  • Emegine saglik arkadasım umarım gonlundeki istediğin bolum hakkında hayırlı olur ;) hangi kaynakları kullanmistin soru bankasi,deneme,konu anlatım vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNŞALLAH ARKADAŞIM İNŞALLAH HERKESİN OLUR İNŞŞALLAH İSTEDİĞİ YER :)
    FİZİK İÇİN EKİP YAYINLARI LYS TAMAMI ÇÖZÜMLÜ SORU BANKASI
    KİMYA İÇİN SİMETRİ KİMYA LYS KONU ANLATIMLI
    BİYOLOJİ İÇİN SİMETRİ LYS KONU ANLATIMLI
    MATEMATİK İÇİN GEÇEN SENE FEMİN LYS KONU ANLATIMLI LYS SİNİ KULLANMIŞTIM BU YIL SADECE İNTERNETTEN DİNLEDİĞİMLE GİRDİM
    GEOMETRİNİN KATSAYISI DÜŞÜK DİYE HİÇ ÇALIŞMADIM SADECE DENEMELERDE ÇÖZDÜĞÜM KADARIYLA İŞTE Bİ DE TEMELİM İYİYDİ :)

YGS İÇİNSE MAT-1 İÇİN FEM KONU ÖZETLİ YGS
    FİZİK İÇİN YGS SİMETRİ FİZİK
    KİMYA İÇİN YİNE SİMETRİ KİMYA
    BİYOLOJİ İÇİN EK KAYNAK ALMADIM SADECE LYS BİYOLOJİ SİMETRİDEN ÇALIŞTIM
    SÖZEL DERSLERE ÇALIŞMADIM SONUÇTA SORUNUN KÖKÜNÜ ANLAMAYA BAĞLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

AYRICA BUNLARA EK OLARAK EVDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN MAT-2,FİZİK,KİMYA,BİYOLOJİ KÖRFEZ KİTAPLARI ALDIM CDLİ ÇÖZÜMLÜ DİYE :)
    YİNE YARDIMCI OLURUM

• Eyvallah sagolasın ;))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok bunlara saçma sapan şeyler.Sadece konu takip etmek için çalıştığınız konuların karışmaması için üstünkörü not edin yeter.Başlık sahibi arkdaş yanlış anlamasın herkesin stili farklı ama bence gereksiz.Bunlara fazla takılmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.