Şimdi Ara

Tıp kazananlar bu aralar kaç net yapıyordu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
9
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MissEliotte

Ben sana 2012'deki kendi çalışmalarımdan örnek vereyim.
    bu aylarda, kasım gibi 120 nin altına inmiyordum, 120-140 arasındaydı ygs netlerim.
    lys ise, konularım henüz eksik oldugu icin fiz-kim-bio 20 net civarındaydı. Matematik 30-35 net
    civarlarında ve geo da 25lerdeydi.
    sıralamam 3700lerde olmustu.
    netlerinin şuan düşükse, düşük olmasını takma, çünkü bütün konuya hakim değilsin, bunu normal birşey
    gibi değerlendir. Ve en büyük tavsiyem: teknolojiden uzak dur. sana bir abla tavsiyesi

Teknolojiden uzak durulmuyor işte 100-110 civarlarında seyrediyorum bende ama bu gidişle en fazla 10 net yükseltirim ygsye kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzak durulmuyor diye birşey yok
    Ben kendime söz vermiştim ve 1 yıl boyunca laptop'umu hiç açmadım.
    Telefonuma msj paketi bile almamıstım.
    Eğer sen bişeylerden vazgeçmezsen, fedakarlık etmezsen, herkes
    tıp okur, herkes doktor olurdu.
    Dişini sıkacağın sadece 1 yıl. Ondan sonra herşey çok güzel olcak.
    Yada kendin bilirsin, bir yıl daha hazırlanmayı göze almak istiyorsan bilemem
  • gayet de teknolojiden uzak durmayabilirsin,bu planlama ile alakali bir durum. gununu parcala, eger az biraz zekaya sahipsen gunluk 5 saatlik calismayla bu isi kivirabilirsin ancak istikrarli olmak gerekiyor. tabii ki inis cikislar olacak, burada gevsesek bile kopmamamiz gerekiyor. bir tm olarak netim 115-125 araliginda fakat ben puan bazinda gayet memnunum.

turkce 37-40
    matematik 38-40
    sosyal 33-37
    fen 9-15

bandinda gidiyor. bekledigimden,ygsden bekledigimden fersah fersah ilerdeyim. lysde de oldurucu darbeyi vuracagiz,oyle umuyorum

• MissEliotte kullanıcısına yanıt
    bu teknoloji sorunu üzerinde uzun uzun düşündüyordum teknolojiden kasıt nedir tv bunun içine girermi? tv izlerken sanki zararıma oluyormuş gibi düşünüyorum ama derste ara verirken ne yapılabilirki? örneklerle söylersen çok sevinirim
  • kral1515 K kullanıcısına yanıt
    TM olarak senin teknolojiden uzak durmana gerek yok zaten. Ama bir MF öğrencisi hele ki TIP istiyorsa, teknolojiden uzak durmalıdır kardeşim.
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Teknolojiye , TV de girer, telefon da, internet de, playstation da.. TV illaki izlemek istiyorsan bunu yemek aralarına denk getir, yemek yerken izle. Ayrı bir dizi saati falan koyma kendine. Ara verdiğinde ailenle konuş, meyve ye. Ama bir dizi izlemeye dalarsan, 15 dakika izlesen bile seni çekecek, dikkatini dağıtacak.
  • gayet güzel öneriler sunulmuş hedef mf4 65k netlerim ;
    tr 30 net
    mat 12 net
    fen 8 net
    sos 15 net

mat dahil temelim 0 olmasına rağmen netler böyle, antremanlarla mat1 bitti 2ye geçtim yanına soru bankası çözcem sizce 65k gelir mi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco66

quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

9k oldum mf3te bu zamanlar 120 net yapıyordum

Hocam peki bu aralar lys nasıldı

lys sınavına girmedim de genelde lys ağırlıklı çalışıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

Uzak durulmuyor diye birşey yok
    Ben kendime söz vermiştim ve 1 yıl boyunca laptop'umu hiç açmadım.
    Telefonuma msj paketi bile almamıstım.
    Eğer sen bişeylerden vazgeçmezsen, fedakarlık etmezsen, herkes
    tıp okur, herkes doktor olurdu.
    Dişini sıkacağın sadece 1 yıl. Ondan sonra herşey çok güzel olcak.
    Yada kendin bilirsin, bir yıl daha hazırlanmayı göze almak istiyorsan bilemem

Gerçekler..

• o zaman bir tip ogrencisinin universiteye girdikten sonra daha hummali bir calisma icerisinde bulunacagini goz onunde bulundurursak,yedi sene boyunca teknolojiden uzak kalmasi mi gerekiyor? iradem olmasaydi sizin bahsettiginiz teknolojiden uzak durma secenegini dusunebilirdim. ygs ve lys surecinde teknolojiden uzak kalmak, bu dengeyi otokontrolle saglayamayacagimi dusunmek kendime saygisizlik olur. gunun belli bi saatinde gayet yuksek verimle calisiyorum, kalan kisminda da kendime vaktimi ayiriyorum,teknolojik anlamda. boylece ustumde yaptigim fedakarliklarin yuku de olmuyor(fedakarlik yapmiyorum cunku) sinav stresim de stabil kaliyor. tavsiye ederim.

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben şuan üniversitede istediğim yerdeyim ve arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. İlk olarak anladığım kadarıyla daha hazırlanma aşamasında olan birisin. Bu demektir ki henüz yaptığının doğru olup olmadığını bilmiyorsun. Bunu hedefine ulaşınca yada ulaşamayınca anlayacaksın. Ben hedefime ulaştığım için (istediğim yerde olduğum için şuan) çalışma sistemimin doğru olduğunu düşünüp insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
    İkinci olarak, sen tm okuyorsun, bu arkadaşlar mf okuyorlar ve tıp için yardım istiyorlar. ikisi çok farklı şeyler. Birçok tıp kazanan kişi edebiyat sınavına çalışmadan girse bile sizin en yüksek bölümünüz olan hukuk'u kazanıyor. çünkü ygs ve matematikleri size oranla yüksek.
    Ben bu tavsiyeleri sana veremem çünkü hedefin ve bölümün farklı, siz daha esnek davranarak da istediğiniz bölümü kazanabilirsiniz ama tıp için durum böyle değil.

İlk cümlende bahsettiğin soruna da şöyle cevap vereyim, tıpı "okuyan" biri olarak, gördüğün gibi teknolojiden uzak değilim şuan. çünkü şuan sadece sınıfımı geçsem yeter. ama sınava çalışırken 2 milyon kişiyi geçmem gerekiyordu

Bende isterdim teknolojiden uzaklaşmak fakat evde tek başıma, dershanesiz, hocasız çalışıyorum. Gündemi takip etmem ve çözülmeyen soruları çözdürmem gerekiyor. Bunun yanında moral motivasyon açısından taze kalmamı internete borçluyum. 2 yıldır TV izlemiyorum ama internetsiz asla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130

• pekala,konuyu saptirmamak adina daha fazla uzatmiyorum bu konuyu. sadece sizin bu hedefe ulasmak icin sectiginiz yontem,sadece sizin yonteminiz degildir. bulundugunuz fakulteye elini kolunu sallaya sallaya girenler de olmustur,bunu 2011 de sabahlara kadar benle pes 11 master league atip 830. lukla cerrahpasa tipa girmis bi zatin kardesi olarak soyluyorum. elbette benim de gozlemledigim yerler var. sizin dilinizle soyleyeyim: siz kolu alciya almak yerine amputasyonu tercih ediyorsunuz. saygi duyuyorum

• Tech den uzak durun beyler ablanız haklı
    130 civarı yapıyodum yavas yavas 150 olmustu ygsde 2bindi mat full fen 2 y turk 5y sos 7y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    44k geldi geçen sene tıp istiyorum ama bu senede sanki geçen seneki gibi rutin çalışıyorum bir şeyleri eksik yapıyorum gibime geliyor teknolojiden uzak durmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco_

Tech den uzak durun beyler ablanız haklı
    130 civarı yapıyodum yavas yavas 150 olmustu ygsde 2bindi mat full fen 2 y turk 5y sos 7y

Lys en nasildi bu zamanlar ve sinav sonucun ? Bnmde en son 137 geldi elhamdulillah ama lys cok eksik.bio olduk okulda 10 y geldi.sstmler felan yktu bide.

• mbg97 M kullanıcısına yanıt
    135 altı tehlike.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.