Şimdi Ara

Tıp isteyen ve seviyesi vasat olan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından fizik seviyesi diyeyim ilkokul temelim zayıf fakat matematigim fena değil

Böyle birisi yani ben kasıma15 ekime kadar sadece mat geo fizik çalışsa hata mi eder sizce matematikten belli bir seviyeye gelmek ve sıfır olan fizigimi düzeltmek ve geometride gelişmek istiyorum fakat hedefime oranla ders seçme lüksü yapamam tarih coğrafya bile çalışmam lazım fikir verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme netlerin nasıl,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz denemelere girmedim baya vasat olduğum için ama 60 net yaptım yaş için çok moralimi bozdu diyebilirim bir yılda tıp bu seviyeye imkansız olabilir ama zor olacağını ama olacağını umut ediyorum

• Sayısal derslerini geri planda bırakma. Ygs netlerin düşük diye de lys çalısmamazlik yapma yoksa tıp hayal olur. Düzenli çalisarak vasat seviye diye adlandirdigin seviyeni en üst seviyelere taşiyan insanlar var zekanı küçümseme yapan nasil yapti sen de çalis sen de yap

• knk eğer yapabilirim diyebiliyorsan (gerçekten) yaparsın

• VerBeniYalnızlığa- V kullanıcısına yanıt
    Sen bence hemen yarın ders çalışmaya başla.Bugün birkac tıp kazanma tavsiyeleri falan arat,bul forumdan.Gerekli.kitaplari al,tıp.fakültesinin resmini duvarina as ve başla.

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Kucumsedigimden degil vasat olan seviyem dedim zaten zekamda sorun yok ama iyi bir strateji ile seviyemk nasıl arttırım onu bilmiyorum ışte .Dediğim gibi yapmak yanlış mi olur sence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Diyorum hocam çok sağolun moral verdiniz☺

• Basladim ygs ile matematik behzat hoca ile gidiyor ama fizik temel , sıfır teknofemden dinliyorum ama soruları yapamıyorum farkettim ki ilkokul temelim zayıf fizikte çok vakit gidiyor en fazla 2 ders calisabiliyorum bir günde

Bak tıpta yani mf3 ten alan bölümlerde biyolojinin etkisi çok. Biyoloji temelin yoksa konu eksiğin çoksa ekime kadar sadece fizik mat geo calisirsan biyolojide çok geride kalirsin. Kimya da çok etkili bu ikisini arka planda birakip ilerlemek ne kadar iyi olur bilmiyorum. Bence güzel bir program hazirla kendine hafta hafta bitirecegin konular olacak sekilde. Her hafta her dersi koy o programa ben böyle yaptim. Cunku fizigi bitireyim aradan ciksin falan diyosun sonra baska derse gecince fizigi unutmaya başladigini fark ediyorsun. Her dersi programina koy,duzenli calis ve simdiden başla,kararli iradeli olursan zaten yapamayacagin şey yok. Bir de konu eksigin ne kadar olursa olsun düzenli deneme cöz

Umut öncülde iyidir.

• Her isteyen yapacak diye bir şey yok takma kafana
    Sizle hedefimiz aynı sanırım hocam .Çok teşekkür ederim bana sizin uyguladığınız programı anlatır misiniz günde kaç ders ve nasıl çalışıyorsunuz ygs lys beraber mi birde tarih coğrafya türkçe çalışıyor musunuz haftalık kaç konu gidiyorsunuz gibi bunları cevaplarsaniz sevinirim

• ODTÜinşaat O kullanıcısına yanıt
    Yapacağım için takmam normal bence

Ben bu sene mezundum sinava girdim tip istiyordum :)

• En azından bu sene olmazsa bile seneye olur , kestirip atmak için sebep yok ama işin zor dostum

Inşallah gelir :)

O zaman nasıl calismistiniz diye sorsam

TEOG'a benzemez çarpar valla
  • Azimle mıçan dağları deler

Demem o ki getçekten çabalarsan yaparsın olmayacak şey değil.

• Ama senin gibi düşünen 100 kişiden anca 1 i kazanıyor. Bunu unutma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.