Bildirim
TIP İMKANSIZ MI
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam maalesef ya :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 86 tyt 59.25 ayt obp 82 gebze teknik bilgisayar istiyorum geçen sene 34k ile kapatmış sizce gelir mi ? -
Gelmiş bile.
bu netlerde aşağı bir oynama olabilir cevapları tam hatırlamadığım için. ayt değişmez fakat tytde belki bir 5 net aşağı bile gelebilir. ona rağmen yine de gelir mi hocam. Sizi gördüm forumda tutarlı yorumlar yapıyorsunuz ondan sordum -
Hocam 25-30 k gelir mi en azından sizce? -
tyt 82 ayt 57 obp 85 diş gelir mi peki -
tyt geçen yıl 27 bindi bu yıl 82 netim var sistem geçen yılı kullanır sanırım ayt 67.5 obp 93 sayısalda kaç k gelir bro beni de bi yorumlar mısın -
Geçen yıl 97 tyt 60 ayt ile ham da 17k olmuştum. Senin bu netlerle çok zor. Ama olur inşallah diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam seneye aynı sınıftayız. Neyse okulda görüşürüz.
26k
Hocam ben de Sakaryalıyım Görüşelim seneye kazanabilirsek
hocam benim danıştığım kişiler ve sıralama siteleri bana 20-30k diyor ona göre kendini yorumla benim netler şöylequote:
Orijinalden alıntı: Thorman
Hocam 25-30 k gelir mi en azından sizce?
tyt 76-80
ayt 63.75
obp 91 -
Gelir
15k gelir bence
diş gelir de tıp zor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X