Şimdi Ara

TIP İÇİN MEZUNA KALMAK YADA KALMAMAK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖtükendeBirRuh

Bende bunu aileme anlatamıyorum işte ygs'den sonra boşladığımı gördüler ya seneye de aynısını yaparım diye seneye bırakmamı istemiyorlar

ailene kendini kanıtla kardeşim konuş onlarla başarabileceğini anlat ve doktor bir evlat isteyip istemediklerini sor!!
    hedeflerini anlat ailenin içini ferahlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 30 Mayıs 2017; 18:16:47 >
  • Mezuna kal fen lisesinden birine o sıralar yakışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostonunbaltası kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 4 sene uğraşıp ardına 6 sene tıp okumak... buna yürek dayanmaz bee. Dediğin gibi bir ara bende aşırı stresliydim hatta geçen gün bu sene LYS'ye girmek bile istemiyorum diye düşündüm ama yaptıklarımı kabullenip sonucuyla yüzleşmeye karar verdim.Bu sene girecem sınava büyük ihtimalle mezuna bırakıcam ama
  • DctrDr D kullanıcısına yanıt
    İstediğim bölüm ve bunu ben kendim istiyorum aileme kalsa bu sene beni gıda mühendisi yapıcaklar :) İsteyerek çalışacağım için yapabilirim diye düşünüyorum. YGS'ye gelicek olursak seneye artık YGS'de ne olucağını biliyor olucam ona göre çalışıcam gereğinden fazla YGS çalışmayacağım.
  • ÖtükendeBirRuh kullanıcısına yanıt
    Yolun açık olsun dostum

• ''bu sene okula gitmişken hocalarınla beraber çalışmışken yapamadın seneye tek başında nasıl çalışıcaksın'' kalıplı cümleye karşı etkin bir açıklama getirebilirsem çok iyi olucak :)
  • ÖtükendeBirRuh kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle gir kaçarsan her şey daha kötü oluyor hakkında hayırlısı inşallah başarırsın

• Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden izlenir !

Road to mezun.. endüstri seçersen kolay yolu tercih edersin ama zorlan biraz acı çek. Yok psikoloji bozulur falan bırak. Eğer bir hayalin varsa her sabah hayalin için uyan ve çalış!

Acı bir ay sürebilir bir yıl sürebilir ama acı geçicidir. Cektigin acılar yolun sonunda tatlı bir hisse dönüşecek ve işte o zaman acı hissedilmeyecek. Kg.

• Kancaaa kullanıcısına yanıt
    hocam güzel motivasyon yazısı olmuş peki ben mezunum sizce tıp için bi kez daha kalmalımıyım eğer gelmezse çünkü aile yüzünden psikoloji gerçekten mahvoluyor
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    Bende istemiyorum zaten kendime bahane üretmek de istemiyorum artık.Zaten kızgınım kendime bunu ben hakettim ve bu sene arkamda bıraktığım hurda yığınını seneye temizleyeceğim inşallah !!!
  • Psikolojinin bozulmasına izin vermezsen bozulmaz bunu sen belirlersin. Güçlü dur ne istiyorsun hedefin ne direk oraya odaklan. Gerçekten hayalinse onun için gerekirse mezuna kal seneye olmazsa bir daha çünkü zaman geçiyor ve sen bu dünyada vaktini boşa geciremezsin. Sevmedigin bir işi yaparakta kendini ve hayatını harcamış olursun.. Pes etmek yok !

https://youtu.be/o1S2h1tR-IU

Bu video bana kalırsa dünyanın en iyi motivasyon videosudur izlemenizi öneririm.

• bence mezuna bırak, fen liselisin zaten eminim çalışamayacak biri değilsindir. hayalinin peşinden git.

'Yalnız işsiz olanlar değil, daha iyisini yapabilecekken yapmayanlar da başı boştur.' demiş Sokrates.
  • up sınava girdin mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.