Şimdi Ara

TIP için Eskişehir mi? Kocaeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6950 MF3 sıralamam var Eskişehir Osmangazinin kontenjanı artmış. Bu sıralamayla gelme şansı var.
    Eskişehir Osmangazi ile Kocaeli üniversitesi arasında kaldım. Kocaeli daha iyiyse Eskişehiri hiç yazmamayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu arada İstanbulda oturuyorum Kocaelinin yakınlık bakımından avantajı var.



  • eskişehir daha iyi ben 6.1k yım
    eskişehir yazıcam kocaeli de yazdım gerçi de eskişehir gelir tahmini
  • endless357 E kullanıcısına yanıt
    Uludağ yazmayı düşünmüyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krajer

    Uludağ yazmayı düşünmüyor musunuz?

    uludag cok zor benim de 4.9k siralama var ben de bursada yasiyorum ama cok zor oldugundan orayi yazmicam 280kisinin 150si kalmis 1.sinifta..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili konu açtım. Çoğu geçti onların bakabilirsin konuya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalar kıyamamış diyorsunuz yani. Sisteminiz farklı bir kere bu sene yaşananları anca yaşayanlar bilir. Birinci sınıfta görülen konuyu 2de tekrar programa eklemişler. Koşullu geçme diye bir olayı dönem temsilcisi bile belirtmedi. Sistem daha yeni değişti oturması epey vakit alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Refritator

    Hocalar kıyamamış diyorsunuz yani. Sisteminiz farklı bir kere bu sene yaşananları anca yaşayanlar bilir. Birinci sınıfta görülen konuyu 2de tekrar programa eklemişler. Koşullu geçme diye bir olayı dönem temsilcisi bile belirtmedi. Sistem daha yeni değişti oturması epey vakit alacak.

    Bence de sadece yaşayan bilir. En azından yakından görmüş biri olarak her dönem 1 arkadaşımı gördüğümde ben boğuluyodum. Gerçekten insanüstü bi çaba gösterdiler özellikle anatomide.

    Ama seneye için konular hafiflemiş. Yani bu sene kazananlar o sıkıntıları çekmeyecek gibi.

    Yine de hocalar ne yapar bilinmez. Dönem 1 arkadaşlarımla görüştükten sonra açtım konuyu. Tavsiye eder misin dediğimde de evet ben tavsiye ediyorum dedi.

    Benim amacım sırf bu sene çok zordu diye isteyip de başka okula kayanlara yardımcı olabilmek daha çok.

    Yine de herkesin düşüncesi kendinedir, kimse benim dememle okulu yazmaz. Tartıp mantıklı olanı seçer. En azından başka fikirlerin olduğunu da görsün insanlar diye düşünüyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kocaelinin kontenjanı ne durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazınız için eyvallah hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum soruna cevap vereyim öncelikle aynı benim geçen senelerimdeki durumdasın ben kocaeli'ndeyim ama eskisehiri üste yazmistim.Simdi ikisini eğitim olarak kıyaslayalım.Bence Türkiye'de ozeller hariç tıp fakülteleri üç gruptadir birincisi ctf,çapa,Marmara,ege vs. İkinci grup bunlar kadar olmaz ama yıllardır sistemini çok iyi oturtmuş eğitimi hastanesi iyi okullar celal bayar Kocaeli Eskişehir Çukurova gibi .Şimdi bu okullarin arasında mesela birini tercih etmeniz için bariz bir farkı olması lazım.Mesela Eskişehir ile Kocaeli eğitim olarak neredeyse birbirine çok yakın yani kalite olarak.yani kocaelini yazdin diyelim eskisehirin egitimi daha iyimis keske oraya gitseydim (yada tam tersi) deme durumunuz olmaz.Bu durumda şehrin imkanları ve ulaşım önemli çünkü altı seneni geçireceksin orada.Eskisehire ulaşımın Kocaeli'nde zor şöyle soyliyim İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ama Anadolu'dan kartaldan izmite otobüs var 1.5 saat falan suruyor onun dışında normal firmalarla da gidersin.Kocaelinin en büyük artısı İstanbul zaten.Acikca soyliyim Eskişehir şehir olarak Kocaeli'den önde.Ama Eskişehir'e gidersen istanbuldan uzak kalicaksin ki diyebilirsin ki ben zaten İstanbuldaydim sürekli.Eger buradan sıkıldıysan farklı bir yer göreyim dersen ben Eskişehir yazmanı oneririm.Ama yok İstanbul'u seviyorum haftasonlari kaçar eve gelirim dersen Kocaeli'den çok pişman olacağını düşünmüyorum,Bu durumda karar senin İstanbul da kalmak isteyip istememene bağlı çünkü Eskişehir'e gidersen büyük ihtimalle ileride orada da düzenini oturtunca ayda bir gelirsin anca bu taraflara ama kocaelini yazarsan her hafta gelirsin ,bunun seçimini yap bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler,Eskişehiri yazacağım tutarsa Eskişehirdeyim tutmazsa da önemli değil Kocaeli de iyidir
  • Merhabalar ben Osmangazide ikinci sinifi bitirdim bu sene tıp fakultesinde bende yazarken ilk önce aileme yakinligi ve siralamama bakmistim ailem ankarada oturuyor eskisehir yakin sıkıntı cekmem diye yazdim ama Eskişehir'den hic memnun degilim sehir olarak degil Osmangazi tıp fakültesi yazıldığı kadar iyi bir okul değil olanaklari cok yetersiz okul kucuk geliyor yenisini yapıyoruz diyorlar yaklasik uc senedir insaati bitmemis sanırım bir uc sene daha bitmez zaten meselik kampusunun her yeri insaat halinde acili de dahil olmak uzere insaat halinde ve bu cok fazla sıkıntıya sebebiyet veriyor stajlarini yapan ust donemlerin tus sıkıntıları cok fazla hocalar ilgisiz çünkü hastaneye zor yetisiyorlar ve derslere bahsedildigi gibi profesorlerde girmiyor laboratuvarlarda malzeme eksikligini gectim bazıları pas bile tutmuş durumda bunun gibi daha sana sayabilecegim bir cok sebep var okulun yemekhane ve kütüphane olayi da cok sıkıntılı fazlasıyla problemli bir okul bu yüzden yazmamani öneriyorum kocaelini iyi diye duymustum ailene de yakinligi acisindan öneriyorum derslerin ağırlığindan kacmak istediginde evinin yakinligi cok onemli bir artidir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.