Şimdi Ara

Tıp için bir sene daha bekliyim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen tartışmanızı özel mesaj yoluyla yapın.

Aileme söyledim konuyu.Çok şükür anlayışla karşıladılar.Artık seneye için çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Arkadaşlar lütfen tartışmanızı özel mesaj yoluyla yapın.

Aileme söyledim konuyu.Çok şükür anlayışla karşıladılar.Artık seneye için çalışıyorum.

Bence pes etme. Lys ye aban.. Yinede istediğin yere girebilirsin diye düşünüyorum
  • bende tıpta okuyorum gerçekten eminmisin diye sormak istiyorum?ben şuan tıpı bırakmayı düşünüyorum.Hani gurbet ellerde yaşamak bana koymaz ailemden uzak kalabilirim türkiyenin her yerinde görev yapabilirim diosan gel öle istediğin şehirde çalışabilme olayı yok.Sürekli göçebe gibi uzmanlıı ayrı yerde mecburisi ayrı yerde 30una kadar hırpalanıosun.Dersler de mantık yok gibi bişi anlamadan ezberle de ezberle biraz yanlı bakıyorum tabi ben ilallah getirdii için:)senn kişiliğini bilmiyorum tabi onun için yorum yapamam ama yazın tercih dönemi gelince iyice araştırırsın böle her aylık 40bin kazanıorum dienlere de bakma.çok küçük bir kesim bunlar.hastanede normal pratisyen 3-4 bin uzman 4-7bin civarı geneli 5-6 bin gibi bişi alıormuş ki hani herşey de para deil aile kurmak yada hayatın çok daha güzel başka yönleri de var tıp ömür törpüsü gibi.Ama tabi herkes farklıdır seni de etkielemek istemem zaten git bi hastaneye birçok doktorla görüş pratisyenlerle görüş ki tus die bi sınava gireceksin ve bu sınavda yüzde 20 başarılı oluor.büyük üni fakültelerinde başarı oranı yüzde 30-40 civarı sanırsam.

• Bu frost benim de gozume batiyor kac konudur.2 3 rakip eliyim falan diye tipi ovuyor,su okul puaniyla bi yere girebilir miyim oonularinda falan moral bozmaya calisiyor.Bu kadar kucuk hesaplarin adami olmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Orijinalden alıntı: Frost74

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

quote:

quote:

quote:

quote:

Tıp için değil 1 sene 10 sene bile beklenir amcam kadın doğum uzmanı ayda 40 bin kazanıyo

O noktaya gelene kadar coook calismak lazim. Ben daha 1.sınıftayım simdiden pes ettim yazmasaydim diorum bazen tıp. Ayin 15 inde sinav var 10 gundur calisiom gunde 5-6 saat, kaldi 5 gun bugun de 8 saat calistim ve bu calismaya ragmen konulari tam olarak halledemiyosun cok fazla ezber var. Yani isin para kısmı tamam onemli ama o noktaya gelinceye kadarki surec daha onemli, kendini bu kadar yipratmaya deger mi bilemiyorum ben de yasayarak gorucem. + bunun tus sınavı var,öss den kat kat zor ve o surec eminim cok stresli gecicek. Yani bunlari da hesaba katın işin maddi boyutundan ziyade bu saydiklarim daha onemli.

Rakip eliyo inanmayın ben de tıp okuyorum gayet rahat

rakip filan eledigim yok da sen hangi tıp rahat diyince merak ettim :D

Ayrica senin tip okuduguna da inanmiyorum su an, baska bir konuda pratisyenler.en az 8 bin, uzmanlar 15 aliyor diye sallamissin alta dogrusunu yazan birine de yine "rakip eliyor inanmayin" demişsin. Ne ayaksin la ?

Sallamadım alan tanıdıklarım var

Ben çapa 1.sınıfım.Su an herkes hayvan gibi calisiyor.Sen nereye yatıyon?

Şu tarafa doğru

Adını ver de tanışalım bari.Histoloji derslerine giren bir hoca adı ver de inanayım

Ayhan hoca giriyo

Şu an yatıyorsan o zaman zaten muhtemelen kaldın demektir

Sene sonunda görürüz kim kaldı kim geçti

Tamam mayistaki tbg3 sinavinda gorusuruz

Tamam görüşelim mutlaka

Tbg3 diye bir sınav yok.Mayıs ayında donem sonu sınavı var. Kimse inanmasin bu mala.Çapalı falan degil.Kimse lafına itibar etmesin

çok sert

• geçen yıl ygs de 28bindeydim lys de bunu 12bine çektim ancak tıpı 1 puanla kaçırdım. tıpı çok istediğim için bir yıl daha deneme kararı aldım yıl içinde etrafındaki insanlar ya niye yazıp gitmedin niye bi yıl daha kaldın vb gibi bir sürü şey duyacaksin bunlara kulağını tıka kesinlikle kimseyi dinleme çünkü seni de etkiliyor artık kendi kendime niye dişçilik yazıp gitmedim deyip günlerce ders çalışmadığım zamanlar oldu sen dinleme otur dersini çalış. bu yıl bi daha girdim ve 5bindeyim gayet memnunum halimden. ayrıca bu süre içinde nasıl olsa seneye kaldım düşüncesiyle lys yi bırakma ona da çalış seneye için temelin olur ben bu aralar sadece test çözüp konu tekrarı yapıyorum rahatım. başarılar dilerim!!

Tıp için değil 1 sene 10 sene bile beklenir amcam kadın doğum uzmanı ayda 40 bin kazanıyo

tefeci ol o zman para için yapıyosan doktorluğu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O noktaya gelene kadar coook calismak lazim. Ben daha 1.sınıftayım simdiden pes ettim yazmasaydim diorum bazen tıp. Ayin 15 inde sinav var 10 gundur calisiom gunde 5-6 saat, kaldi 5 gun bugun de 8 saat calistim ve bu calismaya ragmen konulari tam olarak halledemiyosun cok fazla ezber var. Yani isin para kısmı tamam onemli ama o noktaya gelinceye kadarki surec daha onemli, kendini bu kadar yipratmaya deger mi bilemiyorum ben de yasayarak gorucem. + bunun tus sınavı var,öss den kat kat zor ve o surec eminim cok stresli gecicek. Yani bunlari da hesaba katın işin maddi boyutundan ziyade bu saydiklarim daha onemli.

Rakip eliyo inanmayın ben de tıp okuyorum gayet rahat

rakip filan eledigim yok da sen hangi tıp rahat diyince merak ettim :D

Ayrica senin tip okuduguna da inanmiyorum su an, baska bir konuda pratisyenler.en az 8 bin, uzmanlar 15 aliyor diye sallamissin alta dogrusunu yazan birine de yine "rakip eliyor inanmayin" demişsin. Ne ayaksin la ?

Sallamadım alan tanıdıklarım var

Ben çapa 1.sınıfım.Su an herkes hayvan gibi calisiyor.Sen nereye yatıyon?

Şu tarafa doğru

Adını ver de tanışalım bari.Histoloji derslerine giren bir hoca adı ver de inanayım

Ayhan hoca giriyo

Şu an yatıyorsan o zaman zaten muhtemelen kaldın demektir

Sene sonunda görürüz kim kaldı kim geçti

Tamam mayistaki tbg3 sinavinda gorusuruz

Tamam görüşelim mutlaka

Tbg3 diye bir sınav yok.Mayıs ayında donem sonu sınavı var. Kimse inanmasin bu mala.Çapalı falan degil.Kimse lafına itibar etmesin

Hahhahaha hocam sazan.avi yapmissin

• hoşgeldin aramıza :) Hedef:Diş hek.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.