Şimdi Ara

TIP İÇİN 3. SENEYE KALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bi konu açacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.

Neyse, tercih yapıp okurken mi hazırlanayım( obp için 2 yıl beklemek zorundayım ama üni kayıdım var kazanamazsam okumaya devam ederim)
    Tercih yapayım mı ? ( üni olmadığı için büün gün benim daha iyi hazırlanabilirim ) bu sene de böyle diyordum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs kaç bin

• Greg Lauda kullanıcısına yanıt
    75

• 30-35 e çekersen kal derim. Ama tabi istiyorsan. Ama bence lys ye odaklan. Ne kadar çekersen çek. Sonra düşün. Şimdi bence akıllıca iş olmaz . 2015 ygs kaçtı

• Tip okuyunca eline bir sey gecmiyor eger basarili biri olacaksan her turlu bir yerlere gelirsin universite isin altin bilezigi ben senin yerinde olsam 3 sene tipa girmek icin calismazdim cunku is girmekle bitmiyor sadece okumasi falan epey ugras gerektiren bir bolum ve her doktor olanda cok basarili olamiyor malesef ama sen ideallerim var baska bir bolum istemiyorum diyorsan o baska siki bir calismayla basarabilirsin tabii.

• Greg Lauda kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 110 bindim ama bu sene ciddiyim çok çalıştım. 30 -40 k arası beklerken 75 k geldi. Moralim alt üst oldu. Çok iğrenç bi durum.

• Yukarda arkadaş güzel yazmış. Ama illa istiyorsan 3 sene değil 4-5 seneye laf edemem. Bence lys aban. Sonra düşün işin bu kısmını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.SENEYE KALIP İNG TIP YAZMAK
    7 yıl önce açıldı
    4.YILA KALMAK YERİNE VAKIF TIP
    2 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genius_11 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısında şimdi şöyle düşün.mühendislik okuyup ( 30 binlik üniversitelerde ) işsiz kalan ya da 2.5 3 milyar maaş alan çok insan var. Tamam 2.5 3 milyar kötü değil ama okadar çalışmanın karşılığı bu olmamalı. Tıp okumanın zorluğunu biliyorum.Ablam tıp okuyor oradan biliyorum 100 -150 sayfalık ders notunu 2 hafta da ezberliyorlar. Ama iş garantisi var. En kötü aile hekimi olursun.

• Lys kas dostum sabahlar olmasın lys yap ve sonucunu ele alarak sonra dusunursun belki hayirlisi tip degildir
    Edit:para kazanamayan muhendis ingilizce bilmeyendir kendini gelistirmeyendir almanca ingilizce yuksek lisans 8 yila kalmaz minimum 8 bin tl maas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clicker -- 3 Nisan 2016; 9:51:33 >
  • Kardeşim ben tıp fak. 1.dönemim herkesin abarttığı kadar iyi bir şey değil bence 6yılını verceksin bana gör değmez ama hedefin varsa bir şey diyemem

• Eğer istediğin şeyin gerçekten tıp olduğunu ve ancak tıp okursan hayatta mutlu ve vicdanen rahat olacağını düşünüyorsan (bak paradan, iş garantisinden bağımsız) o zaman değil 3, 5 sene bile kalınır. Ama tıpı sadece parası ya da iş garantisi için istiyorsan o zaman boşver. O 6 sene içinde bir mühendislikte de kendini geliştirip az çok aynı paralara ulaşırsın.

Tıp ideal meselesidir dostum. Benim idealim, benim hayalim diyecek kadar tutkuluysan 1 sene daha kalmak kimseyi öldürmez. Bu şekilde düşün ve karar ver.

• Ben elimde olmayan durumlar nedeniyle kaldım 3.senemdeyim bakalım göreceğiz.İdeallerin varsa 3.yılına kalabilirsin ama 3.yılıma kalacağım diye bu 2.5 ayı boşlama derim.lys'ye maksimum tempoda devam et sonrasına ramazan bayramından sonra sonuçlar açıklanınca bakarsın.
  • RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    Bu sene kazanır mısınız tıpı ?

• kalınabilir. benim bi arkadaşım 5.senesinde kazandı. sonuç olarak cok mutlu. önemli olan ne istediğini bilmen
  • ygs-2 5.4k geldi. Ama hiçbir şey için kesin konuşamayız ne olursa olsun çalışmaya devam etmemiz lazım gerisini artık Allah bilir
  • DtHsn kullanıcısına yanıt
    Kazanacağımı bilsem 5 sene bile kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maladaptive daydreaming -- 3 Nisan 2016; 11:24:52 >
  • RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    İnşallah kazanırsınız

• hocam mezunken daha stresli olabiliyorsun ve sınavda kendine hakim olamıyorsun o yüzden sıralaman beklediğin gibi gelmemiş olabilir bence çekebildiğin yere kadar çek ve üniye git ardından ünideyken sınava rahat bi şekilde girersin ygs istediğin gibi geçerse lysye asılırsın
  • Arkadaslar tıp sizde istekten ziyade takıntı haline gelmiş gibi görünüyor.

Dünyada tek meslek tıp değil. Bakın inekmatur abiniz olarak söylüyorum bunu gidin baska alanlarda geliştirin kendinizi kasmayın ya

• IntZTü kullanıcısına yanıt
    Öyle yaparım heralde ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.