Şimdi Ara

Tıp hakkında bilgili olanlar bir baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pratisyen olursak zorunlu görev var doğuda. Peki uzman olunca da zorunlu doğu görevi var mı? Yoksa asistanlık yaptığın hastanede mi kalıyorsun?

• asistanlık bittikten sonra zorunlu doğu görevi var uzman olarak ve o görevde ilk defa 10 bin tl yi geçkin maaşı görüyosun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

asistanlık bittikten sonra zorunlu doğu görevi var uzman olarak ve o görevde ilk defa 10 bin tl yi geçkin maaşı görüyosun....

hocam zaten bunca emekten sonra o olmazsa kimse çekmez bu sıkıntıyı. benim tedirgin olduğum şey terör olayları. öyle bir yere gitmek istemem. gerçi daha en az 10 yıl var umarım o zamana dek çözülür sıkıntılar. Diplomayı zorunlu görev bitmeksizin vermiyorlar falan diyorlar o doğru mu acaba? yani kendi şehrimizde özelde çalışamıyor muyuz? İlla ki doğuyu görecek miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adenozintetrafosfat

quote:

asistanlık bittikten sonra zorunlu doğu görevi var uzman olarak ve o görevde ilk defa 10 bin tl yi geçkin maaşı görüyosun....

hocam zaten bunca emekten sonra o olmazsa kimse çekmez bu sıkıntıyı. benim tedirgin olduğum şey terör olayları. öyle bir yere gitmek istemem. gerçi daha en az 10 yıl var umarım o zamana dek çözülür sıkıntılar. Diplomayı zorunlu görev bitmeksizin vermiyorlar falan diyorlar o doğru mu acaba? yani kendi şehrimizde özelde çalışamıyor muyuz? İlla ki doğuyu görecek miyiz

hocam terör olayıyla karşılaşma ihtimalin sıfır nerdeyse abim tıp bitirdi arkadaşlarıyla samimiyiz şırnak ta 9,5 bin tl alan arkadaşı var adam doğu görevine gitti bir daha da batı ya dönmedi diyor ki yazları antalya ya gelip 5 yıldızlı otellerde 1 ay tatilimi yapıyorum mis gibi maaşımı alıyorum 5 yılda evini arabasınıda aldı zaten ...

bu adam batı da olsa 5 bin tl anca alırdı masrafı 3 4 kat daha fazla olacaktı ev araba alamayacaktı en lüks yerlerde tatil yapamayacaktı dolayısıyla adamın taktiğine saygı duydum....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adenozintetrafosfat

quote:

hocam terör olayıyla karşılaşma ihtimalin sıfır nerdeyse abim tıp bitirdi arkadaşlarıyla samimiyiz şırnak ta 9,5 bin tl alan arkadaşı var adam doğu görevine gitti bir daha da batı ya dönmedi diyor ki yazları antalya ya gelip 5 yıldızlı otellerde 1 ay tatilimi yapıyorum mis gibi maaşımı alıyorum 5 yılda evini arabasınıda aldı zaten ...

bu adam batı da olsa 5 bin tl anca alırdı masrafı 3 4 kat daha fazla olacaktı ev araba alamayacaktı en lüks yerlerde tatil yapamayacaktı dolayısıyla adamın taktiğine saygı duydum....

1 ay tatil yapıyor 11 ay diken üstünde yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tusu ilk girişte kazanamazsan uzmanlıktan sonra da mecburi hizmet var. yani toplamda 4 yıl mecburi oluyor.6 yıl tıp 4 sene uzmanlık 4 sene de mecburi derken tamamen özgür bi şekilde çalışmak 14 seneyi buluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.