Şimdi Ara

Tıp hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam çok karışık birilerine danışmaya ihtiyacım var, çevremde danışacağım birileri yok bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben bu sene yerleştim düzce tıpa yerleştim sıralamam 17k idi, 3. Senemdi 28k 39k 17k yaptım sırasıyla, 3 sene de istediğim gibi çalışamamıştım o yüzden 4. Seneyi düşünmüştüm daha iyi yapabilirim diye, çünkü hedefim yüksekti ve hala bu konu kafamı kurcalıyor ama tıp tıptır dediler kalma bir daha dediler ben de gittim. Şimdi yatay geçiş düşünüyorum ancak kas sistemi yok bizim bu dönem o yüzden 1 den başlarım o da kabul alırsam, acaba yks ye girip denesem desem obp kırılacak iyi bile yapsam 1 den başlayacağım,1 sene kayıp olur mu bilemiyorum. 2 de yatay geçiş yapsam yahut yks ye girip geçsem sıkıntı yaşar mıyım düşüncesi var.Kısacası ne yapacağımı bilemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın, okuyup cevap vereceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usta düzcede rakı ortamın falan varsa hic bozma orda kal. gectigin yer ile arasında çok fark olmaz bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tıp şam'da olsa bile okuyunuz.

-hipokrat

• Totalde 4 ay kaldım ortamım var da yani normal, mümkün olursa ankaraya geçmek istiyorum

• 1den baslayacaksan otur oturdugun yerde

14 mart tıp bayramınızı kutlarım DOKTOR bey.

• Bilemiyorum bir şey de olmaz gibi geliyor, teşekkür ederim sanırım siz de okuyorsunuz sanırım ama emin değilim sizin de kutlu olsun

• yksyle geçmek oluyor mu?

• Hocam kaçıncı sınıfsın

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    1. Sınıf

• Evet oluyormuş yine kurul kararı veriyor tabii

• ama her üni kabul etmeyebilir diye düşünüyorum. hatta çoğu tekrar 1den başlatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 14 Mart 2023; 12:42:53 >
  • Ders denkliğine göre diye biliyorum kabul ederlerse kaldığın yerden etmezlerse baştan

• Hocam kaslar vs. bizim 1.sınıfın sonunda vardı

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Bizde yok 2. Sınıfa almışlar

• Bu sıralamayla hangi üniye yatay geçiş yapabilirsin,Bunların kaçının dersleri uyuşuyor ki sene tekrarlamayasın?

Ya da sınava girip daha iyisini kırıkla yapabilir misin yapamaz mısın ?

Hocam bana kalırsa zor bir seçim açıkçası hem 3 sene sınava girip yerleşmişssiniz.(Ben de 3.senemde yerleştim bu sene beü tıp. O konudan biraz anlıyorum yani.). 2.sene sıralamanız baya düşmüş. bi aksilik çıkmış sanırım. Bu aksilikğin tekrarlanmayaacğı kesin mi ? diyelim ki 10k yaptın bu sene kırıktan 30'a yuvarlandı değer mi hocam? ilk 4-5k yapmak lazım gibi

Her ne seçerseniz seçin umarım pişman olmazsınız.

• Tıp tıptır anlayışı yakar üni okunacak şehir önemlidir kendimden biliyorum.

• ne cidden mi oluyorsa seneye gırerım

• LuanM L kullanıcısına yanıt

bende 88k 25k 40k geldı dusurdum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.