|
_____________________________ |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tüm tıp fakültelerinde hocalar bu kadar ilgili midir acaba? |
marmarada da var bu sistem hocam :):) |
Hocam içimdeki tıp kazanıp okuma isteğimi arttırıyorsunuz. Ceng konuları ile uğraşmak yerine bunlara ağırlık verseniz çok güzel olur. Elinize sağlık |
katılıyorum bu adama garezleri ne anlamış değilim lütfen devam hocam ( @Ankaratıplı hocam gelecek planlarınız neler almanca öğrenmeniz sadece araştırma falan için değildir sanırım bi Almanya kokusu sezdim bahseder misin? |
TERCİH DÖNEMİ YAKLAŞTI |
1 tane var diyelim |
almanyaya giden hiçbir çalışma yapmadan direkt nc ile kabul aldı NC: aldığınız puan (yerleştirme puanı)=x olsun 560(tam puan)- x= 560-x 560-180(sınavdan geçmek için en az puan)=380 (560-x)/380sonra bunu 3le çarpıyorsunuz [(560-x)/380]*3 sonra 1 ekleniyor ([(560-x)/380]*3) + 1 bu sizin nc puanınız oluyor ama testdaf yani almanca yetkinlik sınavınızı da vermeniz gerek(1 yıl geçerliliği var sınavın 1 yıl içerisinde almanca denkliği alıp başvurabiliyorsunuz bizim okuldan böyle giden vardı) ----------------------------------------- ingiltere ile kabul alan da üniversite de sinir bilim üzerine yaptığı çalışmalar ve hocanın çok güçlü referansı ile kabul aldı |
up |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TıpsMı -- 16 Ağustos 2021; 17:11:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |