Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ KONTENJAN DEĞİŞİMLERİ ( SADECE DEĞİŞENLER ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
10
Favori
5.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Allah aşkına kardeşim olduğundan biliyorum bir okula 210 kişi almak nedir?Bunları bazen bir anfiye topluyorlar.Ahır gibi bu kadar adama ders anlatıyorlar.Nefes alacak yer olmuyor diyordu.Azalttıkları iyi olmuş.Yoksa tıpta el ayağa düşer.

• İlk 5-10 bindeki siralamada 300 kisi kaymasi bir cok onemli. İstanbul ankara ya gidemiycez artik belki gaziye ucundan diyoduk..

• Moral bozmayın genel bi artış var

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ neresi thy mı ?

yeni açıldı

TIP FAKÜLTESİ KONTENJAN DEĞİŞİMLERİ ( SADECE DEĞİŞENLER )

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ neresi thy mı ?

yeni açıldı

TIP FAKÜLTESİ KONTENJAN DEĞİŞİMLERİ ( SADECE DEĞİŞENLER )

hangi bölümler var sadece tıp mı var ? vakıf üniversite mi bide ? üniversitenin sitesi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zibarman

İlk 5-10 bindeki siralamada 300 kisi kaymasi bir cok onemli. İstanbul ankara ya gidemiycez artik belki gaziye ucundan diyoduk..

Aynen bro. %10'luk bile olsa bi Gazi ümidim vardı belki olur diyordum ama şimdi ümidi kestim.

• iil 5k da 300-500 arası yükselecek gibi

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Dandik dundik okullara kontenjan ver, baba okullardan 30-40 eksilt. Bu nasıl mantık ya? E oraya giremeyen adam bir alttakine girecek, giremeyen yine girememiş olacak zaten.

Dandik dundik okul ne demek kardeşim? Senin gibileri yetiştiren fen öğretmeniyim ilk girişte 30k ile fen öğrrtmenliği kazanmıştım ama şimdi durum içler acısı.
    bütün meslekler dandik dundik doktorlar ise uzaydan gelen zeki insanlar mıdır yani?
    ilk yıl barajı aşmayıp 5 yıl dershaneye gidip tıp kazanan şimdi uzman olan lise arkadaşım var o çok mu zeki yani?
    siz yeni nesil sınav puanlarınızla kendinize toplum içinde yer edinirseniz sonunuz çok acı olacak.
    2000 ve sonrası tıp kazanıp şu an doktor olanlar nasıl egolarıyla yaşayıp toplumdan dışlanıyorlarsa sizler de öyle olmazsınız inşallah(28 yaşında 7 yıllık öğretmen olduğum halde merak istek heves için tıp okumayı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenci466

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Dandik dundik okullara kontenjan ver, baba okullardan 30-40 eksilt. Bu nasıl mantık ya? E oraya giremeyen adam bir alttakine girecek, giremeyen yine girememiş olacak zaten.

Dandik dundik okul ne demek kardeşim? Senin gibileri yetiştiren fen öğretmeniyim ilk girişte 30k ile fen öğrrtmenliği kazanmıştım ama şimdi durum içler acısı.
    bütün meslekler dandik dundik doktorlar ise uzaydan gelen zeki insanlar mıdır yani?
    ilk yıl barajı aşmayıp 5 yıl dershaneye gidip tıp kazanan şimdi uzman olan lise arkadaşım var o çok mu zeki yani?
    siz yeni nesil sınav puanlarınızla kendinize toplum içinde yer edinirseniz sonunuz çok acı olacak.
    2000 ve sonrası tıp kazanıp şu an doktor olanlar nasıl egolarıyla yaşayıp toplumdan dışlanıyorlarsa sizler de öyle olmazsınız inşallah(28 yaşında 7 yıllık öğretmen olduğum halde merak istek heves için tıp okumayı istiyorum.

Hocam dediğimi anlayın bir önce. Hacetepe'den Cerrahpaşa'dan kontenjan kısıp yeni açılan özel okullara ve zaten açık olan okulların burssuz kontenjanına eklemişler. Buna tepki göstermeyeceğim de ne yapacağım? Çapa, Hacettepe, Cerrahpaşa falan varken yeni açılan üniversiteye de dandik diyeyim bir zahmet.

• Dandik demenle dandik olmaz.dandik dundik gibi argo kelimeler de muhteşem egonuzu tatmin edecekse rahatça kullanın

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.