Şimdi Ara

Tıp Fakültelerine bakış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
12
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Machado Joseph

özelleştirdiği için zaten adı komite değil kurul oluyor. Doğrudur paket paket gelme yönünden benzer olabilir ancak kurul sistemi tek finalli bir sistem değildir ve paketin içindeki dersler birbiriyle uyumlu olarak gelir

dostum bizim okulda da yönetmelikte kurul sistemi diye geçiyor sistem. ama tek finalli. kurul komite ikisinin de özü aynı. fakülteler kendilerine göre özelleştiriyorlar sistemleri. çok fark yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 2 Temmuz 2014; 18:38:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Einfluss E kullanıcısına yanıt
    Hacettepe entegre sistemden vazgeçse idi bu sefer Hacettepe çapa ya benzeme çalışmış diyecek idim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

quote:

Orijinalden alıntı: Machado Joseph

özelleştirdiği için zaten adı komite değil kurul oluyor. Doğrudur paket paket gelme yönünden benzer olabilir ancak kurul sistemi tek finalli bir sistem değildir ve paketin içindeki dersler birbiriyle uyumlu olarak gelir

dostum bizim okulda da yönetmelikte kurul sistemi diye geçiyor sistem. ama tek finalli. kurul komite ikisinin de özü aynı. fakülteler kendilerine göre özelleştiriyorlar sistemleri. çok fark yok yani

belirtmek istediğim nokta şu özelleştirilmiş sistem cok farkli olabiliyor bunun örneği zaten ctf.. yapılan küçük bir degisiklik degil bildigin aslinda farkli bir sistem o yuzden kafalarda algilanan komite yerine kurul diye söylüyorum, bu sadece yaygin olarak yakistirilmis bir ad yönetmelikte size sunulana da kurul deniyor olabilir ama isleyis farklidir

• REM kullanıcısına yanıt
    hocam bırakın hayaline gitsin eğer gondermezsenız 10yıl sonra hayatında hep pişmanlık duyacaktır..saygılar
  • Gazo universitesi tip nasildir bu acilardan.. bilgisi olan var mi ankara gelebildigi halde gazi yazmaya niyeti aldim acikcasi

• heyhamz kullanıcısına yanıt
    Gazi tıp belli bir kaliteye sahip bir okul , burada nerede yaşayacağınıza karar vermek lazım
    Aileye yakın veya aynı il olması bence avantaj
    Tus maalesef fakülte başarısı gibi lanse ediyor tamamen yanlış, ben istanbulun çokta önemli olmayan devlet lisesinden mezun oldum hacettepede İzmir fen, Ankara fen lisesinden arkadaşlardan daha yüksek ÖYS puanI almana rağmen benden çok daha donanımlı olduklarını 1. Sınıfta acı bir şekilde öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: REM

Gazi tıp belli bir kaliteye sahip bir okul , burada nerede yaşayacağınıza karar vermek lazım
    Aileye yakın veya aynı il olması bence avantaj
    Tus maalesef fakülte başarısı gibi lanse ediyor tamamen yanlış, ben istanbulun çokta önemli olmayan devlet lisesinden mezun oldum hacettepede İzmir fen, Ankara fen lisesinden arkadaşlardan daha yüksek ÖYS puanI almana rağmen benden çok daha donanımlı olduklarını 1. Sınıfta acı bir şekilde öğrendim

Ben zaten konyada dis okuyordum az cok sistemin nasil yurudugunu biliyorum nteorik derslerin aslinda saglik icin pek de onemli olmadigini ogrendim o yuzden klinik egitim bnm acimdan daha onemli..gazi bu acidan beni doyurabilir mi onu merak ediuorum

• heyhamz kullanıcısına yanıt
    Büyük üniversite hastanelerinde hasta sıkıntısı olmaz
    Yeni kurulmuş devlet veya özel hastanelerine dikkat etmek lazım

• Marmara tıp hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Marmara tıp hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba?

Olumlu düşünüyorum, eskiden hastanesi çok küçük idi , eğitimde sıkıntı yaşıyorlar idi ama şu anda gayet iyi eğitim veriyorlar ve mezunlar iyi ingilizceye sahip

• quote:

Büyük üniversite hastanelerinde hasta sıkıntısı olmaz
    Yeni kurulmuş devlet veya özel hastanelerine dikkat etmek lazım

Haklisiniz hocam.
    Tesekkur ederim iyi ramazanlar

• Bu arada hem iftar yapıp hem de yazalım
    Bazı tıp öğrencisi arkadaşlar da burayı okuyorlar onlar içinde birşeyler yazalım
    Tus en büyük bela ancak düşük olan yerlerin yükseldiği, yüksek olan yerlerinde puanlarının düştüğü gözlenebiliyor, ben Çapa pediatriye girdiğim zaman çok yüksek bir puan ile girmiştim şimdi ise yerlerde, keza fizik tedavi bölümleri bizim için bölüm bile sayılmaz idi ancak şimdi en yüksek yerlerden biri o yüzden hedefiniz için çalışın yüksek puanlı yere girmek için değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Marmara tıp hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba?

Olumlu düşünüyorum, eskiden hastanesi çok küçük idi , eğitimde sıkıntı yaşıyorlar idi ama şu anda gayet iyi eğitim veriyorlar ve mezunlar iyi ingilizceye sahip

teşekkür ederim yanıt için.
  • eskişehir osmangazi ve akdeniz tıp hakkında neler düşünüyorsunuz?
  • REM kullanıcısına yanıt
    hocam valla cok tesekkur ederiz ilgilendiginiz icin.

ben capa-ege arasinda kaldim. capayi yazmasam yazik olur mu?

ikisinin avantaji dezavantaji var mi bildiginiz kadar anlatirsaniz cok guzel olur. yalniz benim amacim kolay gecmek vs. degil cidden kaliteli bir doktor olmak.

bir de ozel uni. lerde okunur mu ya pratik egitimi dogru duzgun verebilceklerini sanmiyorum sizce nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: specific12

eskişehir osmangazi ve akdeniz tıp hakkında neler düşünüyorsunuz?

Osman Gazi'yi bilmiyorum
    Akdeniz özellikle organ naklinde çok iyi bir okul (bu arada
    Plastik cerrah Ömer Özkan benim sınıf arkadaşım olur, kendisi ile gurur duyuyorum)
    Akdeniz iyi bir tıp fakültesidir zannedersem Hacettepe ekolü uyguluyorlar

• quote:

Bu arada hem iftar yapıp hem de yazalım
    Bazı tıp öğrencisi arkadaşlar da burayı okuyorlar onlar içinde birşeyler yazalım
    Tus en büyük bela ancak düşük olan yerlerin yükseldiği, yüksek olan yerlerinde puanlarının düştüğü gözlenebiliyor, ben Çapa pediatriye girdiğim zaman çok yüksek bir puan ile girmiştim şimdi ise yerlerde, keza fizik tedavi bölümleri bizim için bölüm bile sayılmaz idi ancak şimdi en yüksek yerlerden biri o yüzden hedefiniz için çalışın yüksek puanlı yere girmek için değil

Eskiden cerrahi bölümler uçuyordu şimdi yerlerde son olaylardan sonra.

Hocam Cerrahpaşa (ing) vs Cerrahpaşa (tr) vs ÇAPA (tr) vs Hacettepe (tr) desek hangisini seçersiniz, neden?

Cerrahpaşa(ing) vs Cerrahpaşa (tr) vs ÇAPA desek hangisini seçersiniz, neden?

Ben bunların arasında kaldım iyice kafam karıştı. Ankara'da okuyan bir abime danıştım ing okuma dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lesstroud8

hocam valla cok tesekkur ederiz ilgilendiginiz icin.

ben capa-ege arasinda kaldim. capayi yazmasam yazik olur mu?

ikisinin avantaji dezavantaji var mi bildiginiz kadar anlatirsaniz cok guzel olur. yalniz benim amacim kolay gecmek vs. degil cidden kaliteli bir doktor olmak.

bir de ozel uni. lerde okunur mu ya pratik egitimi dogru duzgun verebilceklerini sanmiyorum sizce nasildir?

Çapa da , Ege de kaliteli tıp fakülteleridir ( Türkiye ye göre) nerde yaşayacağınıza karar verin ikisinden de isteseniz iyi Dr çıkarsınız
    Hastanesi olan, eğitim kadrosu tamamlanmış özel tıp fakültelerinde tabiki okunulur, ancak mantar gibi tıp fakülteleri açıldı, dikkat etmek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: specific12

eskişehir osmangazi ve akdeniz tıp hakkında neler düşünüyorsunuz?

Osman Gazi'yi bilmiyorum
    Akdeniz özellikle organ naklinde çok iyi bir okul (bu arada
    Plastik cerrah Ömer Özkan benim sınıf arkadaşım olur, kendisi ile gurur duyuyorum)
    Akdeniz iyi bir tıp fakültesidir zannedersem Hacettepe ekolü uyguluyorlar

teşekkürler
  • antep tıp hangisi acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.