Şimdi Ara

tıp bu sene kaç binle kapatır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kontejyan artmalarından sonra sizce kaç bine geriler.

• valla ben de merak ediyorum 14 k oldum tıp gelir mi ki?
  • en son tıp 14500 civarı olur, bakarsın 15000e yaklaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1,1-dimetil hekzan

valla ben de merak ediyorum 14 k oldum tıp gelir mi ki?

benimde 14700 bi ihtimal gireriz belki :)
  • başka tahmini olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLCoN

quote:

hocam ankara diş olur mu ki sence?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaLCoN

quote:

hocam ankara diş olur mu ki sence?

2011 de 12400 le kapatmış.geçen sene ne kadar oldu bilmiyorum
    ama 1700 tıp arttıysa 14100 felan oluyo bu sene için.olur inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençler geçen sene tıp kontenjnaı 300 civarında artmıştı ama son tıp 800 gerilemişti. ona göre hesaplayın
    direk 3 katı diyemeyiz ama tıp 1600 arttığına göre 2500-3000 geri gitmesi kesin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogrenci4444

Gençler geçen sene tıp kontenjnaı 300 civarında artmıştı ama son tıp 800 gerilemişti. ona göre hesaplayın
    direk 3 katı diyemeyiz ama tıp 1600 arttığına göre 2500-3000 geri gitmesi kesin gibi

evet zaten o yüzden tam hesaplayamıyoruz.1700 artışla doğrudan 1700 gerilemediği için ikilemde kalıyoruz zaten
  • tıp 1800 arttı en kötü 4 bin geriler
  • Arkadaslar niye olmasın bakın elımde veriler var bos konuşmuyorum gecen sene ortalama 300 kişi falan artmış tıp kontenjanları bu sene üşenmedim hesapladım 1800 kusur artma var sadece devlet tabi yeni acılan 4-5 tane ozel tıp da var kontenjan artıran da var simdi bu hesaplar dogrultusunda yukarıdaki arkadasın soledigini de curuteyım gecen sene 300 artmış rize tıp sonlarda olduğu için soluyorum 1300 kişi geri gelmiş gerçek verilerdir,bu sene 1800 kişi artmış toplamda bu hesaplara gore en az 6k geri gelmesi lazım rizenın yanlışım varsa soyleyebilrsiniz sizce yanlış bir hesapmı hep kötümser oldunuz puanlar 20 den fazla dustu bu kadar kötümser olmayın
  • Benim tahminim 17 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

Benim tahminim 17 bin

diş ne olur sizce
  • Vay be tıp nerelere gelmiş
  • en az 15k en fazla 16k
  • bnm dediğim verilere gore 7k falan gerilıyo aslında ama o kadar gerilemez heralde yanı 19k danda almaz ama en kotu ıhtımal 16 kusur le kapatır tıp diş için ise 300 kişi artmış kontenjan bilmiyorum ama 19-20 leri görebilir ya zaten gormelide arkadaşlar 20k dakı adamı da biliyorum sabah aksam calsdı cok daha iyisini haketti ama heyecan işte adamı geri attı,bence ilk 20k dakılerın hepsi tıpı yada iyi yerleri hakeden insanlar bunları 10k ya sıkıştırmak doğru değil dediğim gibi cok ekstrem bir yıl oluyor yıne ekstrem seyler olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umıtacr67

Arkadaslar niye olmasın bakın elımde veriler var bos konuşmuyorum gecen sene ortalama 300 kişi falan artmış tıp kontenjanları bu sene üşenmedim hesapladım 1800 kusur artma var sadece devlet tabi yeni acılan 4-5 tane ozel tıp da var kontenjan artıran da var simdi bu hesaplar dogrultusunda yukarıdaki arkadasın soledigini de curuteyım gecen sene 300 artmış rize tıp sonlarda olduğu için soluyorum 1300 kişi geri gelmiş gerçek verilerdir,bu sene 1800 kişi artmış toplamda bu hesaplara gore en az 6k geri gelmesi lazım rizenın yanlışım varsa soyleyebilrsiniz sizce yanlış bir hesapmı hep kötümser oldunuz puanlar 20 den fazla dustu bu kadar kötümser olmayın

Gecen sene ben cok hesaplama yapmistim hatta konu acmistim yaklasik 540 civari artmisti tip devlette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi hesaplamamışsın demekki ben 300 kusur buldum vakıfları hiç saymadım tabi zaten hacaettepe falan bile 10 kişi falan artırmış kontenjanı,bu sene 50-60 bir daha hesapla derim cunku ben emınım...
  • 15k ya geriler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsmrylmz

15k ya geriler..

Rizeye 15.200 le girme gibi bir imkanım var mı sence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.