Şimdi Ara

Tıp bitmiş arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hizmet puanımı ne gelmiş 40 larından önce doğudan dönüş yok gençler ablası dayısı tıpçı olan varsa açıklasında aydınlanalım ömrümüz karsta geçecekse bilelim baştan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırdır İnsanlar hastalanmaktan vaz mı geçti?
  • Evet hocam hizmet puanı geldi maalesef batıda iyi bı yere atanabilmek için 35 36 yaşlara kadar çalışmalısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bad bait. pls try again later
  • Ha bu yemdur da
  • vay be batıdakilere doktor gerekmicek sanırım

• Birazdan tıp meslek v.s tartışması çıkar rez alayım

Hatta ilk taşı ben atsam mı xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp ile uzaktan yakından alakam yok ama milliyetçi doktorlara doğuda çok ihtiyaç var arkadaşlar çatışmada yaralanan askerlerimizi sakat bırakıyorlar iyileşmemesi için ne gerekiyorlarsa yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reqauyl92 -- 30 Mayıs 2017; 23:5:3 >
  • xxkkxx X kullanıcısına yanıt
    sevgili kardeşim sorun şuki batıdaki hastanelere talep yoğun olduğu için kontenjan açılmıyor eş durumuna bakılıyor hakim memur eşin varsa oralara ancak öyle gidiliyor . yani diyeceğim o ki batıda toplu bir doktor ölümü olmadıkça oralarda kontenjan yok varsada ilçelerde var

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Harbi hep aynı şey oluyor geçen senede buradaydım üni ye geçtim canım sıkılınca okuyorum forumu paso tıp vs diğer meslekler oluyor birbirlerini yiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la olum tıpla ilgili başlık atınca hep mi aynı la kötülemek içinmi yazıyoruz bilgi alalım diye abisinden ablasından birilerinin . ne adamsınız lan hiçmi forum okumuyorsunuz drtus felan ne sanıyosun 2 yıl doğu görevin bitince marmariste hastaneye mi koyacaklar seni . doğuda doktor açığı var uzman olduktan sonra tekrar oraya tayin çıkıyor . olum siz ne adamsınız la sorsan hepsi tıp ister ama bir halt bilmezlet meslek hakkında sonra 10 yıl sonra hepsi vay nerden yazdım vay nerden uydum . araştırın biraz araştırın hayat sizin meslek sizin

• aman neyse ne ben adli tıp istiyorum pek ilgilendirmiyor

• xxkkxx X kullanıcısına yanıt
    sen adamsın lan

• Eto bitmiş
  • Tıp bitmiş diyen arkadaş muhtemelen tıp yazacak.

Hizmet puanı yıllardır var. Sağlık personeli biri olarak diyorum ki ufak at hacı.

Doktorluk eskisi gibi kazançlı ve rahat olmamakla birlikte Sağlık sektöründe hala bir numara.

Ve kariyer meslekleri saymazsan hala en gözde bölüm.

Zorunlu doğu hizmetin bitince aslanlar gibi tayin alıp gidersin. Doğuda çalışan doktorun hizmet puanı yüksek verilir zaten. Ayrıca eğitim durumu tayini diye bir şey var ki. İki yıl sonunda cuk diye istanbul ankara izmir antalya yaparsın

• Tıp bitmİŞ BAbA yAw doKtorlaRI dÖvüyORlAR 6 SeNE oKunUr Mu gENçLİğİM heBA oLur SalAk Mf3cÜleR SayIsALIN sÖZeLLeLRLi EHheEHheHEheHEhehHE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snamiboi -- 30 Mayıs 2017; 23:20:23 >
  • sağlık personeli tanıdığımız olmasa sana inanıcaz sen memursun dostum o ise doktor hizmet puanı 5 6 yıl çalışmış bir doktorun 4000 lerde geziyor tabi sen puanların ne aralıkta olduğunuda bilemeyecek kadar cahil olduğun için anlamayabilirsin ben anlatayım sana 24 küsür bin puandaki adamlar batıda o dediğin ankarada istanbulda ulan hangi interne bu lafı söylesen seninle dalga geçer lan herkes istanbula gidiyormuş ben buraya karsta 33 yaşındaki bir üroloğun yazısınıda koyucam senin gibi cahiller milleti kandırmasın diye adam 33 yaşında ve karstan çıkamıyor doğuda çok puan birikir demişsin vay ne bilmiş şeysin sen öyle . adam 33 yaşında ve batının hayalini kuramıyorum bile diyor göstericem bekle cahil herif seni

• Tıp bitmiş arkadaş

Tıp bitmiş arkadaş

oku ve cahilliğinden utan sayın hizmet personeli

• zaten bu işi gerçekten isteyen, insanlara faydalı olmak isteyenler seçsin doğusu batısı köyü şehri demeden her yerde çalışacak insanlar lazım o yüzden isteyerek bu mesleği seçen kişiler bunları pek takmaz
  • aynen kardeşim en güzelini sen dedin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.