Şimdi Ara

Tıp'a girmek istiyorum ama gerçekten istiyor muyum bilmiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doktorluk icin is imkanina falan bakma. O kadar okumak gercekten azim gerektirir. Cogu doktor adayi 2de 3te birakiyor. Bence biraz fazla dusun konu hakkinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaldırmaKuvveti K kullanıcısına yanıt
    Ben küçüklükten beri istiyordum fakat yaşım geçti. 2013te girdim istediğim puanı yapamayınca mezuna kaldım 2014te de istediğimi yapadım ama yerleştim bir üniye bu sene obp kıralacağı için seneye tekrar gircem 2 haftadır çalışmalara başladım. Seneye tıp kazansam bile 27 yaşında mezun olacağım. 1 sene tus hazırlığı 5-6 sene uzmanlık 2 sene mecburi hizmet 1 sene askerlik derken yaş 37-38 olacak. O yüzden vazgeçtim sende bunu göz önünde bulundur. En az 10 seneni okuyarak geçireceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Krebs dongusumu o :D

Hücre metabolizmasının bir kısmı, krebste bunun ufak bir parçası
  • Aynı durumdaydım. Belli bir hedefim yoktu sırf puanları yüksek diye tıpı hedef koydum, soranlara da tıp istiyorum dedim. Son sene ygs puanım tıpa yetmeyince hırs yaptım kesin kararımı verdim tıpa gideceğim diye. Lys de kısmen çektim puanı iyi kötü kapak attık bir yere. Şu an birinci sınıftayım okulla ilgili birkaç sorun dışında halimden memnun gibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Seçilecek başka bir şey yoksa değil, gerçekten istiyorsan seviyorsan bu işi seç derim okumak kolay değil daha 1.sınıf olmama rağmen yığınla ezber var ancak bunlar biyolojiyle alakalı ve biyolojiye de ilgim olduğundan severek çalışıyorum, mesela sadece ezber işinden bir kısım bunları çalışırken elbet daralacaksındır ama nefret ede ede çalışacaksan bir daha düşün derim :

Tıp'a girmek istiyorum ama gerçekten istiyor muyum bilmiyorum

Bu hangi bölümün konusu? Biyokimya gibi duruyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Seçilecek başka bir şey yoksa değil, gerçekten istiyorsan seviyorsan bu işi seç derim okumak kolay değil daha 1.sınıf olmama rağmen yığınla ezber var ancak bunlar biyolojiyle alakalı ve biyolojiye de ilgim olduğundan severek çalışıyorum, mesela sadece ezber işinden bir kısım bunları çalışırken elbet daralacaksındır ama nefret ede ede çalışacaksan bir daha düşün derim :

Tıp'a girmek istiyorum ama gerçekten istiyor muyum bilmiyorum

Bu hangi bölümün konusu? Biyokimya gibi duruyor?

aynen biyokimya

• quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

Aklımda bir tıp var gidiyor.Ama gerçekten istiyor muyum ? Bu bana göre mi bu sorulara cevap veremiyorum.Baktığımda seçilecek başka bir şey de yok.En mantıklı seçim bu.İş olanakları da çok yüksek.Çok yüksek puan alırsamda oradan başka gidicek bir yer de yok.gitmek istediği mi bilmiyorum.Bizi hep bu eleştirdiginiz eğitim sistemi mi bu hale getirdi?gerçekten düşündüğümde yüksek bir puan alırdam oradan başka benim istediğim bir yer yok.

Nasıl geldi sonuç? Tıp tutuyor mu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.