Şimdi Ara

TİP-23 Erişim Kabini Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankastre kutusunun üzerinde yazıyor. O kod ile aynı koda sahip saha dolabı sizin saha dolabınız oluyor. (bina girişlerinde doğalgaz kutusunun üzerine, kapının yanına vb. de yazıyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 6 Nisan 2020; 21:25:5 >
  • E5 yazıyor hocam

TİP-23 Erişim Kabini Hakkında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Negans N kullanıcısına yanıt
    O lokal kodu, saha kodu değil. Dış kapıda, doğalgaz kutusunda da yazabilir. Yan binaya bakın olmadı, onunla aynıdır muhtemelen.
    Bedaş bina kodu bu, yazıyor zaten. Bedaş, Boğaziçi elektrik dağıtım a.ş demek. Bu fotoğrafı da sil ne olur ne olmaz.
  • Kusura bakmayın hocam cahilliğimden dolayı bu kod nasıl bir kod kaç haneli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Estağfurullah.

Örnek:

Ankastre üzerinde

123 > saha kodu
    k6 > lokal kodu
    Saha dolaplarına, ankastrelere dokunmak haberleşme kanunu uyarınca yasaklanmıştır ve cezası vardır. Bir daha elinizi sürmeyin, bu fotoğrafları da silin derim.

Bu saha dolabı ile yeni yapılan saha dolabının kodları aynı ise, aynı bölgeye hizmet ediyorlarsa sizin de internetiniz iyileşecektir. Farklı saha kodlarına sahiplerse iyileşme olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Saha dolaplarına, ankastrelere dokunmak haberleşme kanunu uyarınca yasaklanmıştır ve cezası vardır. Bir daha elinizi sürmeyin, bu fotoğrafları da silin derim.

Bu saha dolabı ile yeni yapılan saha dolabının kodları aynı ise, aynı bölgeye hizmet ediyorlarsa sizin de internetiniz iyileşecektir. Farklı saha kodlarına sahiplerse iyileşme olmayacaktır.
    Twitterden sordum dönüş yaptı tt net vdsl üst pakete geciş yapabilirsin dedi 24 mgbt ten geciş var dedi göxüküyor hız gözükmüyor dedi işlemi başlatsam vdsl portuna takacaklar hattı belli olur gözükür hız demi yukseltirim tekrar 100 mgbt e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yns61 kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezinin verdiği bilgiye itimat edebilirsiniz. VDSL portları dolmadan VDSL e geçin derim. Sonradan port bekleme durumu yaşayabilirsiniz. VDSL paketler VDSL modem gerektirmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 6 Nisan 2020; 23:38:40 >
  • quote:

Çağrı merkezinin verdiği bilgiye itimat edebilirsiniz. VDSL portları dolmadan VDSL e geçin derim. Sonradan port bekleme durumu yaşayabilirsiniz. VDSL paketler VDSL modem gerektirmektedir.
    Modem var zaten sade net gider dediler ondan cekiniyom 2 ile 15 gun gidebilir dedi lakin baxı arkadasların 1 saat sürende var 1 gun de 2 gunde port değişikliği için ofise gitsem hızlanırmı işlem hızda gözüküyodur altyapı sorumlusunda

Arayan yer müdürlüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns61 -- 6 Nisan 2020; 23:42:58 >
    Kesinti süresi uzun olmayacaktır, VDSL paketlerden birine geçebilirsiniz. Geçişiniz tamamlandıktan sonra modem ayarlarından vdsl2 yi aktif edersiniz, kullanmaya başlarsınız.
  • quote:

Kesinti süresi uzun olmayacaktır, VDSL paketlerden birine geçebilirsiniz. Geçişiniz tamamlandıktan sonra modem ayarlarından vdsl2 yi aktif edersiniz, kullanmaya başlarsınız.
    Tesekkur ederim modem w 9970 tp link oto tanıyor zaten

Rica ederim.
  • Hocam bunun kapağı her zaman açıktı , resmini çektim kapağını da ben kapattım
    Yalnız dolapta hiç çürümemiş, yoksa ben mi yanlış görüyorum
    Bizim dönüşüm bekledigim dolabın için yeşermiş artık
    Anladım :)
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Aynen bazıları çok yıpranıyor ama bu baya yeni duruyor.
  • aksine baya eski
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.