Şimdi Ara

Tinderdaki Fransız kızlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

pariste gızlar teklif etyo

😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şahış gerçek hayatta bir baltaya sap olamamış bir kişidir.3 dil bildiğini çok üstün bir nisan olduğunu iddia ediyor ama Türk forumundan da çıkmıyor.Son dönemler çok türedi böyle tipler.

Başka bir konuda kendisi ile diploma atışmamız oldu.Tıp bile denk istiyor gibi baya saçma bir laf etti.Tıp nerdeyse dünyanın her yerinde denklik istiyor.

Tüm fransızlar ingilizce falan bilmiyor.İspanya Fransaya Portekize falan en azından erasmusla gtimiş bir insan bile bunu fark eder.Bu ülkelerin insanları dil öğrenmek için yırtınmıyor.

Arkadaş hayal dünyasında yine kuruyor da kuruyor.Eksik bilgiler ile burada ego tatmini yapmaya çalışıyor kanımca.Gerçekten 3 dil de biliyor olabilir.3 dil bilip hala burda boş tartışmalara giriyorsa ve dünyadan bu kadar bir haberse durum daha da vahim.

Zira kendisi kimseye faydalı bir bigli vermek değil insanlarla polemiğe girmek için bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 7 Eylül 2020; 2:25:35 >
  • Polonyoda birisine ingilizce biliyor musun diye sormuştum adam tabii ki ben fransızım demişti. Nedenini anlamamıştım böyle demesinin

• Sonra neden ülkemizde akp var diye isyan ediyorlar, adamlar bizi aşıp geçmişler dili medeniyet cart curt biz burada daha akp ne zaman gidecek başımızdan diye konulara açacak kapasitede olalım. :) Oturup dil öğreneyim ve basıp gideyim ülkeden diyeceğine anca sabah akşam akp gitsin gidecek mi konusu açsın dursunlar hayır işin garibi akp gidince Fransa medeniyetine mi ulaşacaksın yoo ne olacak bende çok merak ediyorum gelsin o günde bir gitsin şu akp de o zaman ne için ağlamak için sebep arayacak bu ağlayanlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeslanınKalfası

Polonyoda birisine ingilizce biliyor musun diye sormuştum adam tabii ki ben fransızım demişti. Nedenini anlamamıştım böyle demesinin

Dil konusunda iyiler. Kendileri de çalışıyor hep . Bireysel çalışmalara önem veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Sonra neden ülkemizde akp var diye isyan ediyorlar, adamlar bizi aşıp geçmişler dili medeniyet cart curt biz burada daha akp ne zaman gidecek başımızdan diye konulara açacak kapasitede olalım. :) Oturup dil öğreneyim ve basıp gideyim ülkeden diyeceğine anca sabah akşam akp gitsin gidecek mi konusu açsın dursunlar hayır işin garibi akp gidince Fransa medeniyetine mi ulaşacaksın yoo ne olacak bende çok merak ediyorum gelsin o günde bir gitsin şu akp de o zaman ne için ağlamak için sebep arayacak bu ağlayanlar. :)

İnsanlar her şeyi devletten bekliyor

İngilizce konuşanların oranı istatistiklere göre % 17'ymiş. Ki bunların da küçük bir kısmı çok iyi denilebilecek seviyede

Sri Lanka'da bile %47 bu oran. Telefona bir ingilizce uygulaması , örneğin Duolingo indirse 1 yıl boyunca her gün 10 dk çalışsa zaten güzel seviyelere gelecek.

Bunu yapmaktan dahi aciz gençler var.

• Haftasonu sıkılınca Almanyaya gidebilsem bende öğrenirdim suriyeliler bizim dili okulda yada dil kursunda öğrenmediler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.