Şimdi Ara

Time to Reroll :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

preTBC Mage PvE, TBC Rogue PvE ile oyunda tüm contenti gördüm diyebilirim. Yeni eklenti paketi WotLK ile PvE'yi ikinci plana bırakıp PvP öncelikli oynamayı düşünüyorum. Hem 2.5 yıllık raiderlığın hafif bir yorgunluğu hem de PvE'yi hakkıyla yapabilecek kadar vakit ayıramayacağımın etkisi var bunda :]

Sizden de Realm / Faction önerisi bekliyorum :) Rogue ve Mage classları dışında bir class olacak tabi ki (priest oldukça ağır basıyor ya da yeni özellikleri ile bir shaman bana TBC magede yaşayamadığım caster zevkini verebilir)

Hadi görelim tavsiyeleri :p

• shaman , özellikle orc olanından ... abi feci karizma , al eline axeları , çıkart kurdunu ... farseer ın duel-wieldlı hali , hem rogue dan gelme biri için baya kolay bi class olacaktır diye düşünüyorum... druid pvp için kesinlikle önermem ama wotlk ile gelecek olan berserk işleri değiştirebilir , bakarsın druidlerde iş yapar hale gelir dps olarak... ama 2 elindede 2h olan bi warrioruda yabana atmamak lazım xD off ne whirl vurulur onlarla...
  • Warrior ortadan yarrıyor =b
  • DH PvPcileri nerede oynuyor :p Northrendde beraber olalım :p
  • server kesinlikle stormscale olsun pvp nin kalbi burada atıyor
  • night elf druid aç derim allianceların üstün olduğu bir battlegroup da,inan çok rahat edersin wotlkta da zaten druidler iyice imbalaşıyor fera/resto her yönden
  • Pm Attım Indigo.
  • healer pvpde disc gerçekten çok zevkli
    shadow gidip 70de respecle disc yaparsan
    hem aranan adam olursun hem de warr ' ı buldun mu yararsınız ortalığı
  • Ally kasacaksan bende başlıcam yeni bir karakter kasmaya, beraber takılırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HowlingHero -- 28 Temmuz 2008; 11:26:46 >
  • İndigo bu oyunun pvp si aslında objektif olarak baktığında gerçekten rezalet, tek zevkli olan ise karakter kasmak, ve emin ol ek paket ile blizzin yine hep pve üzerine düşündüğünü pvp için 2-3 emzikten başka bişey getirmemiş olduğunu göreceksin.

tbc ile pvp ye tek gelen şey arena oldu emzik misali, dengesizliklerle haksızlıklarla dolu bi arena sistemi, ona rağmen elimiz kolumuz bağlı oynuyoruz. Pve ye ise en azından yeni 5 men instance lar, yeni raidler, mh si bt si sunwelli derken aslında farklı tadlar yaşadı pve ciler, pvp de ise sezon1 ile sezon4 arasındaki tek fark item.. Sistem adına bi değişiklik oldu mu?

Sana önerim pvp amaçlı düşünme gene de, yani hardcore pvp cidden sıkıcı, pve ye göre de aslında oldukça kolay, pve yapıp bt farmlayanlar sezonun son 1-2 ayında hayatını pvp ye adamış insanlarla aynı gearlara sahip olabildi.

Ayrıca bu oyunun pvp sinde setup yüzünden aptal aptal oynayanlara yenilmenin stresi emin ol 25 kişilik bi raidde bir kişinin yaptığı hatadan yediğin wipe dan daha fazla koyuyor insana. Sonuçta ego tatmini meselesi, bossun egosu yok bu sebeple yediğin wipe sana koymuyor ancan kaybettiğin maç seni çileden çıkarıyor. Yine de senin kararın :)

• Tabi haklı olduğun noktalar var ancak ben PvE oynuyorsam hardcore oynadığımdan dolayı inanılmaz bir vakit istiyor =) malesef önümüzdeki 1-2 sene o kadar çok vaktim de yok.

Arena PvP bazında WoW'un başına gelmiş en güzel şey bence. İnsanlar yeteneklerini son noktasına kadar zorluyor burada. Eski rank sistemi tamamen farm sistemi üzerine kuruluydu (Eskiyi yermiyorum, ama 3 ay boyunca günde 10 saat premade yaparak pvp'de bir yere gelmek çok da iyi bir sistem değildi bence). Ha tabiki insanoğlunun yapısında var, sürekli geçmişi özlemle anarız. Arena sisteminden ziyade BGler ve gladiator setlerinin insanlara dağıtılma yönünde sıkıntı var. BGleri tamamen farma çevirip ödül olarak gayet iyi setler koymak olmaz.

Raidlerde yidiğin wipelar sana pot/flask olarak patlıyor vs bu da aşırı bir zaman yükü demek :). Sonuç olarak First Kill vs kasabilecek kadar vaktim yok ^^ Lake Wintergrasp'ın da gelişi ile PvP ye sıcak bakar oldum.

• BOOOOMKIN ftw

druud charı olmayanlar wow oynadığını sanmasın :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessaar -- 28 Temmuz 2008; 12:16:04 >
  • indigo iel aynı düşünerek be nde pvpye kaymıştım zamanında
    bana da raidlerden gına gelmişti çünkü
    sanki paramı diğerleri ödüyor gibi gitmezsek de olay oluyodu
    o zaman holy idim
    uzun lafın kısası
    uykum geldi yatmak istiyorum
    eve geldim dur biraz oyniim modunda
    insan göre değil raid maid
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.