Şimdi Ara

Time() öğesinin dakikasından 5 nasıl çıkartılır?

Koronavirüs Özel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Yazılım Geliştirme >> Asp / Asp.NET >> Time() öğesinin dakikasından 5 nasıl çıkartılır?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Teğmen
    147 Mesaj
    Arkadaşlar bn 5 dakika önceyi yazdırmak istiorm online üyeler için fln gerekli oluyor bu nasıl yapabilirim?===



    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    104 Mesaj
    ajax mı kullanıyorsun? java mı ? ne kullanıyorsun time'ı yazdırmak için?
    |
    |
    _____________________________
  • Teğmen
    147 Mesaj
    asp time() komutunu yani
    <%
    response.write time()
    %>
    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1592 Mesaj
    Response.Write Minute(Time())-5
    |
    |
    _____________________________
    Beni bir dağda buldular    Benim adım dertli dolap    Suyum aşağıdan alırım
    Kolum kanadım kırdılar    Suyum akar yalap yalap    Alır yukarı dökerim      
    Dolaba layık gördüler       Böyle emreylemiş çalap     Ben mevlayı zikrederim
    Onun için inilerim.            Onun için inilerim.            Onun için inilerim.       
    Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
    Yunus Emre
  • Teğmen
    147 Mesaj
    Ben de bulmuştum uzun aramalar sonucu şu şekildede oluyoru
    response.write dateadd("n",-5,now())
    |
    |
    _____________________________
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Mobilya Takımları
Bey Azura
emek server
kolayoto.com
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR2
0,187
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.