Şimdi Ara

Time Machine kullanmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem sorun çıkartıp duruyordu tekrar kurulum yaptık..Bu sefer Time Machine kullanayım diyorum...Hazır HDD de aldık.

Fakat merak ettim bir şey var ;

Ben macbook ilk aldığımda ya da 1 ay önce Time Machine kullanmış olsaydım eğer yazılım sorunlarını da almış olacaktı onun yedeğini de almış olacaktı ? "Düz mantık olarak baktığımda bu sanırım "?

Şimdi sistem temiz iken Time Machine ayarlasak...

2.hafta yedek aldı bir süre böyle gitti her HDD taktığımda..Ama diyelim 7.hafta da yazılımda bir sorun çıktı ve sistem yavaşladı"3 haftadır başıma gelen şey gibi".
    ve ben de bundan biraz gecikmeli olarak farkına vardım ve tekrar 7.haftanın da yedeğini aldı ?

Bir süre sonra ben artık sıfırlamak istediğimde o Time Machine yedeğini geri atarken sorunlu kısımı da atmaz mı ?

Aşağı yukarı haftada 1 defa hdd ile elle yedekleme yaparım..Sorun değil.Ama Time Machine ile sistem sıfırlama sonrası tekrar programları kurma gibi bir dert olmayacak ?

Ne yapmalı ? Eğer sistem sorunlarını o sorunlu kısımların yedeği alınmaz diyorsanız Time Machine aktif yaparım.

• Peki yazılımsal sorun olduğunda o sorunu da yedeklemiş olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Peki yazılımsal sorun olduğunda o sorunu da yedeklemiş olmuyor mu ?

Sorun çıkmadan önceki tarihe dönersiniz. (tabi o tarihte yedek almışsanız)
  • Mantıken evet öyle..Peki ama ne zaman sorun oluştuğunu farkedemez isem ? Önceden sistemi yeniden kurmadan önce sorun ne zaman nasıl çıktı pek anlamamıştım.Sistem belleği doluyor uygulamalar zorla kapatılıyordu Safari sıkıntıydı...Ama tam olarak ne zaman oldu ne yaptım da oldu bilemedim .
  • Kendi haline bırakıldığında

Son 24 saatin saatlik yedekleri

Son ayın her günün yedeği

Geçmiş ayların haftalık yedekleri

tutulur.

(Disk dolduğunda en eski yedeklerden siler.)

Artık siz hangisine dönmek isterseniz...

Yedek almadığınız durumda dönebileceğiniz hiçbir tarih olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 30 Eylül 2016; 16:33:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.